Plandisc - plan in een cirkel

Vanaf januari 2022 is Vindkracht13 trotse partner geworden van Plandisc. Op deze pagina vindt u meer informatie over de voordelen van het werken met Plandisc.

 

Bekijk voordelenDemo aanvragen

Een nieuwe kijk op contentkalenders

Dit content-kalendersjabloon helpt de marketingafdeling met het bijhouden van content via verschillende kanalen. Omdat het contentplan circulair is, is het gemakkelijk om overlappende activiteiten te herkennen en ervoor te zorgen dat content gelijkmatig over het verkoopseizoen wordt verdeeld.

Inzicht in alle content

De cirkelvormige kalender van Plandisc geeft in een oogopslag inzicht in alle verschillende marketing campagnes over het gehele jaar.

Integraties met plandisc

Synchroniseer de Plandisc met u outlook agenda of koppel de kalender gemakkelijk met uw website, Sharepoint, Teams en andere software.

Samenwerken in Plandisc

Deel agenda’s of ringen met collega’s of klanten binnen het marketingteam. Zo is iedereen altijd op de hoogte van toekomstige taken.

Evalueer in de kalender

Enquêtes aanmaken en evaluaties opslaan doet u rechtstreeks in Plandisc. Zo gaat feedback uit het verleden nooit verloren.

Over Vindkracht13

Een succesvolle strategie om meer klanten tevreden te houden én te behouden, is de customer success strategie. Met deze strategie beginnen vergt een klantgericht mindset, inzet van alle betrokken teams en managers. Door terugkerende processen slim in te richten  met Plandisc ontstaat er meer tijd voor “klantcontact” en “klantverwondering”, waardoor uw medewerkers de vrijheid krijgen om echt een stap extra te doen voor nieuwe maar in de eerste plaatst, juist voor bestaande klanten!

WIJ KRIJGEN KRACHT VAN ONZE KLANTEN

zichtbaar goed gevonden

Wij verzorgen voor jullie zichtbaarheid in de breedste zin van het woord en borgen deze kennis binnen jullie organisatie.

Dit doen wij samen met onze partners. Jullie hebben 1 aanspreekpunt voor de marketingstrategie en algemene voortgang. Wij waarborgen de voortgang voor een vast bedrag per maand.

Vraag direct een demo aan en wij laten graag de mogelijkheden en toepassingen zien voor jullie organisatie!

Zet de eerste stap om u te laten verwonderen!

 

Scan bovenstaande QR-code om ons automatisch toe te voegen aan uw contacten!
  • Ontvang na betaling 13 credits die je zelf mag verdelen

  • Hidden
  • Toegestane bestandstypen: eps, pdf, jpg, ai, psd, png, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
    Mocht u een EPS-bestand ter beschikking hebben, stuur dat dan per e-mail naar video-animatie@online-optimalisatie.nl (!)
  • Mocht u uw logo op een openbare online locatie beschikbaar hebben, deel dan het adres hier
  • Your Mollie profile doesn't have any payment method that supports Euro. You need to add a payment method that supports the currency in your Mollie Profile or change your Currency Setting.
  • 0,00 €

Wij zijn online en offline zichtbaar in zowel landelijke als regionale kranten, tijdschriften en platformen

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.