BOL ADVISEURS

Bol Adviseurs ondersteunt hun klanten bij alle facetten van het ondernemerschap. Ze zijn dus een ‘ondernemers-adviesbureau’. De professionals van Bol Adviseurs helpen ondernemers om het beste in hun bedrijf, in hun medewerkers en in zichzelf naar boven te brengen.

mentor online marketing

Tijdens de mentor online marketing helpen wij Bol Adviseurs marketing technieken te vinden die passen bij hun strategie en online zichtbaarheid. Elke week maken we samen stappen om deze marketingkennis te laten groeien zodat Bol Adviseurs uiteindelijk zelf goede marketingkeuzes kan maken.

Wij inspireren door goede voorbeelden van treffende marketing te laten zien. Dit zijn goede en slechte voorbeelden van grote en kleine spelers waarin we de vertaalslag maken naar Bol Adviseurs.

Wij maken samen met Bol mooie marketing elementen voor hun merk. Consistent, doeltreffend en snel. We maken gebruik van onze marketing toolbox zodat we effectief content kunnen maken en publiceren.

Kernwaarden doorvertalen in social media uitingen

Tijdens de sessies helpen wij Bol Adviseurs met het sterker maken van hun merk en het consistent doorvoeren van hun kernwaarden. Zowel intern als extern. Social media is hierin een belangrijk medium. Ben je bewust van wat je op social media post en in welke vorm dit onderdeel is van je kernwaarden.

Wij laten Bol Adviseurs inzien, dat door bewust bezig te zijn met de inhoud van je content je eenvoudiger consistent zal zijn in je social media posts. Deze vertaalslag van kernwaarden naar content is de basis van je contentstrategie.

 • Mei 2022

  Ma. Di. Wo. Do. Vrij. Zat. Zo.
  1
  2 3 4 5 6 7 8
  9 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21 22
  23 24 25 26 27 28 29
  30 31

  May 17, 2022

  May 20, 2022

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.