DUURZAME MARKETING STRATEGIE

Zichtbaar goed gevonden | Effectief op de lange termijn
Flexibele ondersteuning op afstandKennisborging Online marketing

Probleem?

Offline Marketing is vaak een grote hap uit het bedrijfsbudget met flinke impact voor het milieu. O.a. gedrukte marketingmiddelen worden vaak maar 1x gebruikt en zijn daardoor veel minder duurzaam dan online marketing en per definitie moeilijker meetbaar (in resultaat). Wij streven er naar dat bedrijven een marketingstrategie opstellen met oog voor duurzaamheid. Het lijkt erop dat het conflicterend werkt, want de marketing is van oudsher vooral gericht op profit. Wij ontwikkelen een duurzame marketingstrategie richt zich op de combinatie van mens, planeet en product met intern draagvlak.

 

Oplossing?

Het vergroten en borgen van online marketingkennis binnen organisaties en het prioriteren van duurzame marketing. Bij het nieuwe dienstverleningsconcept “Marketing Mentor” van Vindkracht13 huurt de organisatie op de langere termijn minder externe marketingbureaus in, en zet meer in op duurzame online marketing.

Zo vermindert de organisatie onnodig (marketing-)afval. Voor organisaties is het een financiële innovatie die het mogelijk maakt om duurzame online marketing zonder enorme investering.

Resultaat?

Door de juiste software te koppelen en alle online marketing parameters correct te configureren, wordt volledig inzichtelijk welke marketinguitingen bijdragen aan de omzet. Hierdoor kan een duurzame keuze gemaakt worden op te lange termijn, met goede onderbouwing. Hierdoor haalt een organisatie meer omzet uit het marketingbudget en is er meer ruimte voor interne training en bewustwording. Dit vormt de basis voor toekomstige duurzame keuze.  

Maatschappelijk ondernemen zit in onze kernwaarden. Daarom kiezen wij ervoor om de BabyConsulenten Nederland belangeloos te helpen met de online optimalisatie van hun werkprocessen. Het intake-proces is nu volledig online ingericht waardoor zij jaarlijks ruim 3000 Nederlandse gezinnen extra kunnen helpen. De Babyconsulenten Nederland (BCN) helpen jonge ouders met kinderen die “een slechte start” hebben gemaakt. Denk hierbij aan voedingsproblemen, slaapproblemen en andere fysieke ongemakken die de ontwikkeling van het kind en de nachtrust van de ouders verstoren. 

Door het complete intake proces volledig te digitaliseren, kunnen enerzijds ouders de intake sneller afronden en wordt er centraal (anonieme) data verzameld. Zo kan er effectiever worden opgetreden en zijn problemen sneller verholpen. De eerste stappen zijn gezet en de vervolgstappen vragen om een flinke investering (in financiële middelen en tijd).  Door de data grootschalig te verzamelen ontstaat er onderbouwing van de toegevoegde waarde. We streven er naar om de diensten op te laten nemen in het pakket van de zorgverzekeraars.

uur op locatie

uur op afstand

aanspreekpunt

%

kennisborging

kennisoverdracht

Wij leren jullie die marketing technieken die passen bij jullie strategie en online zichtbaarheid. Elke week maken we samen stappen om jullie marketingkennis te laten groeien zodat jullie uiteindelijk zelf goede marketingkeuzes kunnen maken.

inspiratie

Raak geinspireerd door goede voorbeelden van treffende duurzame online marketing. Dit zijn goede en slechte voorbeelden van grote en kleine spelers waarin we de vertaalslag maken naar jullie organisatie.

contentcreatie

Wij maken samen met jullie mooie duurzame marketing elementen voor jullie merk. Consistent, doeltreffend en snel en werkbaar op de lange termijn.

We maken gebruik van onze marketing toolbox zodat we effectief content kunnen maken en publiceren.

Een greep uit onze klanten die wij op deze wijze ondersteunen:

Effectief inspelen op de online-marketing-kansen!

Wij verzorgen voor uw zichtbaarheid in de breedste zin van het woord en borgen deze kennis binnen uw organisatie.

Dit doen wij samen met onze partners. U heeft 1 aanspreekpunt voor uw strategie en voortgang en wij waarborgen de voortgang voor een vast bedrag per maand.

Vraag direct een demo aan en wij laten u graag de mogelijkheden en toepassingen zien voor uw organisatie!

Zet de eerste stap om u te laten verwonderen!

 

3 + 4 =

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.