Home / Odys

Odys & vindkracht13

Met onze meetbare formules, kennis en persoonlijke marketing content geven wij Odys wind mee.
Mettom website

Over ons

WIJ ZIJN

VINDKRACHT13

Vindkracht13-windvanger

Ruime ervaring bij grote en kleine spelers

één aanspreekpunt voor marketing & Communicatie

Focus op omzet, meetbaar resultaat; onderscheidend vermogen

Social media strategie

Vindkracht13 zal Odys wekelijks ondersteunen met hun social media strategie. Hierbij adviseren wij hen om bepaald keuzes te nemen, creeeren wij leuke en pakkende content en verhogen wij de zichtbaarheid van het merk online.

Een belangrijk onderdeel van onze strategie zal gericht zijn op het creëren van relevante en aantrekkelijke content voor Odys’ doelgroep. Dit zal onder andere bestaan uit het delen van productfoto’s en -video’s, het geven van informatie over de voordelen van het kopen van refurbished producten en het laten zien hoe Odys bijdraagt aan een duurzamere wereld.

optimaliseren van de online vindbaarheid

Vindkracht13 ondersteunt Odys in het verbeteren van hun online zichtbaarheid op diverse kanalen naast social media. Hierbij streven wij ernaar dat de doelgroep van Odys het merk gaat herkennen van zoveel mogelijk online locaties. om zo, meer naamsbekendheid te creëren.

Een belangrijk onderdeel hiervan is het optimaliseren van de productfeeds die Odys gebruikt om hun producten aan te bieden op deze kanalen. Dit betekent dat wij zorgen voor een heldere en complete productbeschrijving, met goede productfoto’s en -video’s en informatie over de productkenmerken en -specificaties.

DE KRACHT VAN VINDKRACHT13

Vindkracht13 ondersteunt Odys met hun marketing door iedere 4 weken samen te komen voor nuttige kennissessies. Tijdens deze sessies deelt Vindkracht13 de kennis en ervaring over marketingvraagstukken die van meerwaarde zijn voor Odys. Hierdoor krijgt Odys inzicht in de laatste trends en ontwikkelingen op marketinggebied en kan zij hierop inspelen.

Tijdens deze kennissessies bespreken we ook de huidige prestaties en doelen van de marketingcampagnes van Odys. Hierdoor krijgen we inzicht in de resultaten en kunnen we bepalen welke verbeteringen er kunnen worden doorgevoerd. Uit deze sessies komen actiepunten voor Vindkracht13 die wij oppakken om zo de marketing te verbeteren.

Op deze manier hopen we Odys te ondersteunen bij het behalen van hun marketingdoelen en het versterken van hun online aanwezigheid. Door regelmatig samen te komen voor kennissessies, blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we snel inspelen op veranderende omstandigheden.

Samen odys op de kAART ZETTEN

Onze belofte

SLIM SAMEN WERKEN DOOR:

\

MARKETING & COMMUNICATIE SAMEN TE DOEN

\

Werken op locatie

\

Persoonlijke content creatie

VAN KLANTEN FANS MAKEN

Een krachtig merk krijg je door van jouw klanten enthousiaste fans te maken, verwachtingen overtreffen. Want fans bevelen je aan bij anderen, zijn trouw en minder prijsgevoelig, denken graag met je mee en hebben het beste met je voor.

MARKETING VAN BINNENUIT JE ORGANISATIE

Personeel en partners zijn de beste reclame! Daar begint goede marketing en communicatie. Leg ze uit wat zij kunnen verwachten en wat je van hen verwacht. Duidelijk, begrijpelijk (in hun taal) en eerlijk.

Het is ongelofelijk welke stappen wij gemaakt hebben met een restaurant met gesloten deuren. Creatieve campagnes, weten waar traffic en omzet vandaan komt en zoveel kennis over online marketing en marketing automation. Het is op woensdagmiddag genieten en kijk alweer uit naar de volgende marketing mentor sessie.

HELLEN VERSANTVOORT

SALES, MARKETING & EVENTS
DE HELDEN VAN KIEN

\

MARKETING STRATEGIE

\

OMZET MEETBAAR MAKEN

\

ONLINE KLANTGERICHTHEID

\

ZICHTBAARHEID VERHOGEN

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.