Home / Stage

Stage BIJ
vINDKRACHT13

Stage lopen bij Vindkracht13 in Veghel? Kom leren en creëren. Bel ons of maak een leuke video waarin je jezelf voorstelt.

promotor-mockup

Kijkje achter de (wind)schermen

Plezier maken, daar draait het bij ons allemaal om. Met een jong en gezellig team helpen wij diverse klanten uit diverse branches. Wil je een kijkje achter de (wind)schermen? Bekijk onze video’s en foto’s hieronder!

STAGEPLAATSEN FEBRUARI ’22

De online marketeers bij Vindkracht13 komen uit de omgeving. Sint-Oedenrode, Schijndel, Veghel, Eindhoven en omgeving. Lekker lokaal dus. Zij zijn continu bezig met het optimaliseren van klantgerichte websites (en processen). Bekijk onze openstaande stageplaatsen hieronder!

videograaf

Stage: Video Creation

januari / februari ’23 – Veghel

(39u)

Stage: Online Marketing 

januari / februari ‘23- Veghel

(39u)

Betrokken ondernemer

Ik vind het leuk om jonge mensen te begeleiden en ze een kans te geven voor de toekomst. Het is mooi om jonge mensen zich te zien ontwikkelen binnen je organisatie. Want hier ontwikkelen ze vertrouwen in hun eigen kunnen, wat binnen school niet altijd vanzelfsprekend is.” – Geert van der Heijden

Stages uit het verleden

Wil je weten wat andere stagiaires van Vindkracht13 in het heden / verleden hebben gedaan? Bekijk dat op de pagina stagevoortgang!

Jouw nieuwe collega’s

Ons team bestaat uit ervaren (wind)krachten en frisse winden vol creativiteit. Allemaal met een gezamenlijk doel: de online zichtbaarheid verbeteren van onze klanten. 

 

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.