offertemotor (Keuzehulp) Slegers zonwering

Bespaar waardevolle tijd en verhoog tevredenheid | Zowel intern als voor uw klanten

Elke offerte is anders…

…en voor ons een uitdaging dat te standaardiseren! Wij maken de mogelijke product- dienstcombinaties en maken de offertemotor zo gebruiksvriendelijk mogelijk. Eenvoudig te gebruiken door klanten en intern makkelijk te begrijpen en uit te lezen.

 

 

meetbaar meer tijd voor tevreden klanten?

Met een succesvolle offertemotor krijgen uw accountmanagers meer ruimte in hun agenda om meer klanten tevreden te houden én te behouden. Wij noemen dit de customer success strategie. Met deze strategie beginnen vergt een klantgerichte mindset, inzet van alle betrokken teams en managers. Door terugkerende processen slim in te richten ontstaat er meer tijd voor “klantcontact” en “klantverwondering”. Medewerkers krijgen meer vrijheid om echt een stap extra te doen voor nieuwe maar in de eerste plaatst, juist voor bestaande klanten! De positieve ervaringen delen zij online en gaan mee-denken in proces-verbetering. Het resultaat is meer betrokken en gemotiveerd personeel met een klantgerichte weekplanning en mindset.

Slegers zonwering

De offertemotor voor slegers zonwring

Slegers Zonwering heeft een breed assortiment bestaande uit luifels, zonneschermen, rolluiken, screens en raamhorren. Al deze productcategorieën hebben ook weer diverse soorten uitvoering. Tijdens de kennismaking gaf eigenaar Wim aan dat hij veel tijd verliest op het opstellen van offertes en dat hij de prijs van sommige producten wel uit zijn hoofd kent maar van heel veel ook niet. Zo kwam hij tot de conclusie dat een offertemotor voor zijn aanbod een hoop bedrijfsprocessen zou kunnen optimaliseren.

In de offertemotor zullen een hoop aspecten worden meegenomen. Een prijs wordt namelijk niet alleen gebaseerd op basis van het gekozen product. Belangrijke punten die meetellen zijn: Afmetingen, Bediening, kleur en montage. Hierop baseert de offertemotor automatisch een prijs en hoeft Wim alleen maar te monteren!

We hadden een defecte motor in ons grote elektrisch zonneluifel waardoor het doek niet meer goed oprolt. Contact opgenomen met Wim Slegers om hier naar te kijken. Wim is een vriendelijke man en dacht goed mee voor het type motor voor dit luifel . Al snel kon hij de motor aan ons leveren en plaatsen. Vakkundig werk en een sociale man. Wij kunnen nu weer genieten van ons luifel. Dankjewel en wij kunnen iedereen hem aanraden.

Serge Platenburg

zichtbaar goed gevonden

Wij verzorgen voor uw zichtbaarheid in de breedste zin van het woord. Dit doen wij samen met onze partners. U heeft 1 aanspreekpunt voor uw strategie en voortgang en wij waarborgen de voortgang voor een vast bedrag per maand.

Vraag direct een Demo aan en wij laten u graag de mogelijkheden en toepassingen zien voor uw organisatie!

Zet de eerste stap om u te laten verwonderen!

 

10 + 15 =

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.