Home / Mentor Online Marketing

Marketing
Mentor

Til jouw online marketingskills naar een hoger niveau en wordt een held op het gebied van online marketing.

promotor-mockup

ONLINE OPTIMALISATIE VAN Merken en werken

Wil jij het maximale op online marketing gebied uit jouw organisatie halen, maar heb je niet de nodige kennis en ervaring in huis?

Met de Marketing Mentor leer je in 13 marketing sessies alles over online marketing, advertising, automation, tracking, contentbeheer, contentcreatie én het verbeteren van on- en offline zichtbaarheid. Jij beslist doelgericht welke online kennis jij wil vergroten of wil laten uitbesteden. Zo pak je de wind mee op elk gebied van (online) marketing.

NEXt LEVEL MARKETING

 

MEETBAAR RESULTAAT

EFFECTIEVE ACTIES & CAMPAGNES

SLIMMER WERKEN

TERUGKERENDE TAKEN AUTOMATISEREN

FANS CREËREN

KLANTEN & PERSONEEL BINDEN

Marketing mentor op locatie

We hebben gemerkt dat er in de praktijk behoefte is om op regelmatige basis online kennis te vergroten en inhoudelijk te sparren met online marketing ‘collega’s’ buiten eigen organisaties. De afgelopen 13 jaar heeft Vindkracht13 veel online ervaring opgedaan bij grote en kleine bedrijven die we graag met andere delen. Daarom hebben we de Marketing Mentor ontwikkeld.

Wat is de Marketing Mentor?

Je volgt een 13 weken programma dat aansluit op jouw eigen ervaringsniveau en behoefte. Eén keer per twee weken komen we fysiek bij elkaar om kennis op te doen, deze toe te passen, te sparren en inspiratie te delen.

De Marketing Mentor kent een logische opbouw en heef een hands-on karakter. We passen samen de opgedane kennis direct toe op jouw organisatie. Allemaal gericht op het behalen van meer klanttevredenheid en meer rendement.

Bol Adviseurs MOM
Tussentijds HULP NODIG?

Het online landschap is continue in ontwikkeling en klanten verwachten een flexibele houding van ieder marketingbureau. Wij zijn 8 uur per maand beschikbaar voor actuele vragen, ontwikkelingen of contentcreatie, zodat we de tussentijdse voortgang waarborgen en vragen niet lang blijven openstaan.

De (wind)richtingen

Tijdens de Marketing Mentor sta jij aan het roer. Zo is er de keuze om de sessies in te zetten voor marketing educatie, creatie of inspiratie. Al deze (wind)richtingen samen zorgen voor marketing sensatie bij jouw doelgroep.

Marketing educatie
"
kennis borging
marketing creatie
"
schaalbare toolbox
marketing inspiratie
"
Waarden vertaling
marketing sensatie
"
Marketing standaardisatie

ERVARINGEN

Anne van den Brand
Anne van den Brand
BAM Works

“Vindkracht13 is laagdrempelig, energievol, creatief, vindingrijk en to the point. Wat mij heeft verrast is vooral de combinatie van hun vaardigheden. Het team weet heel goed welke automatiseringsoplossingen er te krijgen zijn en welke daarvan voor ons geschikt zijn en combineert dat met een enorme passie voor marketing.“

 

niels vervoort Irrus
Niels Vervoort
Irrus.nl

“Ons doel was om de klantervaring voor de klanten die gebruik maken van onze standaardoplossingen te optimaliseren en te standaardiseren en daarbij heeft Geert ons uitstekend geholpen. Inmiddels zijn we een jaar bezig. De samenwerking is goed, de vindbaarheid van Irrus is enorm verbeterd en er is structuur aangebracht in onze processen.”

Hellen helden van kien
Hellen Versantfoort
Helden van Kien

Het is ongelofelijk welke stappen wij gemaakt hebben met een restaurant met gesloten deuren. Creatieve campagnes, weten waar traffic en omzet vandaan komt en zoveel kennis over online marketing en marketing automation. Het is op woensdagmiddag genieten en kijk alweer uit naar de volgende marketing mentor sessie.

CARO VAN HAREN
BOL ADVISEURS

“In onze samenwerking voelt het alsof we collega’s zijn, één marketing team. Onze meetings bevatten inspiratie, enthousiasme maar vooral ook humor. Vindkracht13 heeft ons het meest verrast in het groots denken in niet denken in beperkingen maar in mogelijkheden.“

 

THEMA’S MARKETING MENTOR

Omdat elk bedrijf anders is en behoefte heeft aan andere oplossingen zullen ook de invullingen van de marketingsessies tijdens de Marketing Mentor na invulling zijn. Om je tocht een idee te geven laten we je zien hoe een reeks van 13 marketingsessies eruit ziet.

Kennismaking / introductie

WEEK 1

TARGETS BESPREKEN

WEEK 2

KERNWAARDEN VERTALING

WEEK 3

KORT / LANGE TERMIJN WINST

WEEK 4

KANSEN & INZICHTEN

WEEK 5

STAKEHOLDERS

WEEK 6

CONCEPT VERSIE 0

WEEK 7

TEAM BUILDING

WEEK 8

CONCEPT VERSIE 1

WEEK 9

TOOLING

WEEK 10

CONCEPT VERSIE 2

WEEK 11

STRATEGIE

WEEK 12

EVALUATIE

WEEK 13

Maak kennis

TOE AAN EEN FRISSE WIND?

Graag advies over welke online middelen, strategieën en technieken jouw bedrijf de wind weer in de zeilen blaast? Dan ben je bij Vindkracht13 aan het goede adres.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • September 2022

  Ma. Di. Wo. Do. Vrij. Zat. Zo.
  1 2 3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30

  September 26, 2022

  September 29, 2022

  September 30, 2022

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.