complexe offertes online generen

Bespaar waardevolle tijd en verhoog tevredenheid | Zowel intern als voor uw klanten
Vertel me meerLive demo

Elke offerte is anders…

…en voor ons een uitdaging dat te standariseren!

Geen bedrijf is hetzelfde en ook elke klant is anders. Wij hebben er vijf jaar aan gebouwd om een standaard-oplossing te maken die voor iedere organisatie inzetbaar is. Met onze oplossing geeft u de klant de vrijheid om aan de knoppen te draaien en zelf zijn offerte samen te stellen. Hoe dat werkt lichten we graag toe!

In onze oplossing worden allerlei uitzonderingen meegenomen zoals staffelkorting, afwijkend avondtarief, uurtarief in combinatie met apparatuur en exclusieve voorwaardelijke combinaties. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de interne bezetting, doorloop- en levertijd en eventuele product-voorraad.

Dankzij slimme koppelingen met bestaande systemen worden  afspraken direct in de agenda(‘s) ingepland die rekening houdt met uw personele bezetting en bestaande afspraken.  Onze tool kan gekoppeld worden aan uw online boekhouding die o.a. direct de BTW reserveert en een factuur genereert.

meetbaar meer tijd voor tevreden klanten?

Met een succesvolle offertemotor krijgen uw accountmanagers meer ruimte in hun agenda om meer klanten tevreden te houden én te behouden. Wij noemen dit de customer success strategie. Met deze strategie beginnen vergt een klantgerichte mindset, inzet van alle betrokken teams en managers. Door terugkerende processen slim in te richten ontstaat er meer tijd voor “klantcontact” en “klantverwondering”. Medewerkers krijgen meer vrijheid om echt een stap extra te doen voor nieuwe maar in de eerste plaatst, juist voor bestaande klanten! De positieve ervaringen delen zij online en gaan mee-denken in proces-verbetering. Het resultaat is meer betrokken en gemotiveerd personeel met een klantgerichte weekplanning en mindset.

P

Automatisch oppervlakte berekenen

 

P

Zwembadverwarming

 

P

Afdekking

 

P

Verlichting

 

 

P

Kies een luxe randafwerking

P

ZWEMBAD DESINFECTIE

 

 

Van idee tot realisatie
Een zelfreinigend zwembad ingebouwd in uw tuin; niet langer een illusie maar de luxe realiteit!
Welk soort zwembad u ook kiest, Compass Pools vindt het belangrijk dat u er elk moment van kunt genieten! Vervelende en tijdrovende handelingen voor het onderhoud van uw ingebouwde zwembad zijn verleden tijd; Compass Pools biedt het exclusieve VANTAGE-systeem, geschikt voor alle zwembadmodellen!
Plaatsing op locatie

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wij genieten bij elke zonnestraal van ons zwembad! Perfect geplaatst door Compass Pools. Ze dachten met ons mee en toen bleek dat het zwembad met een kraan over het huis geplaatst moest worden, hebben ze ook die situatie opgelost. Fantastisch!

Jan Tevreden

zichtbaar goed gevonden

Wij verzorgen voor uw zichtbaarheid in de breedste zin van het woord. Dit doen wij samen met onze partners. U heeft 1 aanspreekpunt voor uw strategie en voortgang en wij waarborgen de voortgang voor een vast bedrag per maand.

Vraag direct een Demo aan en wij laten u graag de mogelijkheden en toepassingen zien voor uw organisatie!

Zet de eerste stap om u te laten verwonderen!

 

1 + 8 =

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.