Laat uw klanten online complexe offertes generen

Bespaar waardevolle tijd en verhoog tevredenheid
Vertel me meerLive demo

Elke offerte is anders…

…en voor ons een uitdaging dat te standariseren!

Geen bedrijf is hetzelfde en ook elke klant is anders. Wij hebben er vijf jaar aan gebouwd om een standaard-oplossing te maken die voor iedere organisatie inzetbaar is. Met onze oplossing geeft u de klant de vrijheid om aan de knoppen te draaien en zelf zijn offerte samen te stellen. Hoe dat werkt lichten we graag toe!

In onze oplossing worden allerlei uitzonderingen meegenomen zoals staffelkorting, afwijkend avondtarief, uurtarief in combinatie met apparatuur en exclusieve voorwaardelijke combinaties. Daarnaast wordt er rekening gehouden met de interne bezetting, doorloop- en levertijd en eventuele product-voorraad.

Dankzij slimme koppelingen met bestaande systemen worden  afspraken direct in de agenda(‘s) ingepland die rekening houdt met uw personele bezetting en bestaande afspraken.  Onze tool kan gekoppeld worden aan uw online boekhouding die o.a. direct de BTW reserveert en een factuur genereert.

meetbaar meer tijd voor tevreden klanten?

Met een succesvolle offertemotor krijgen uw accountmanagers meer ruimte in hun agenda om meer klanten tevreden te houden én te behouden. Wij noemen dit de customer success strategie. Met deze strategie beginnen vergt een klantgerichte mindset, inzet van alle betrokken teams en managers. Door terugkerende processen slim in te richten ontstaat er meer tijd voor “klantcontact” en “klantverwondering”. Medewerkers krijgen meer vrijheid om echt een stap extra te doen voor nieuwe maar in de eerste plaatst, juist voor bestaande klanten! De positieve ervaringen delen zij online en gaan mee-denken in proces-verbetering. Het resultaat is meer betrokken en gemotiveerd personeel met een klantgerichte weekplanning en mindset.

zichtbaar goed gevonden

Wij verzorgen voor uw zichtbaarheid in de breedste zin van het woord. Dit doen wij samen met onze partners. U heeft 1 aanspreekpunt voor uw strategie en voortgang en wij waarborgen de voortgang voor een vast bedrag per maand.

Vraag direct een Demo aan en wij laten u graag de mogelijkheden en toepassingen zien voor uw organisatie!

Zet de eerste stap om u te laten verwonderen!

 

8 + 9 =