DAK-XL

Dak-XL is de grootste dakshop in dakmaterialen en EDPM folie op maat. Ze zijn gevestigd in Schaijk en hebben ruim 25 jaar ervaring op en onder het dak.

DE DAK CALCULATOR

Sinds 2020 bestaat het online merk genaamd ‘Dak-XL’. In samenwerking met de Webwinkel Company hebben wij de website gebouwd in Magento2. Hierbij hebben wij een grote bijdrage geleverd met onze offertemotor. Met de offertemotor (ook wel dak-calculator genoemd) kunnen bezoekers op de website eenvoudig de prijs van hun dak op maat berekenen.

Met deze dak calculator kun je als potentiële klant precies berekenen hoe veel je moet investeren in je dakproject. De dak calculator maakt verschillende combinaties waarbij je eerst de vorm van het dak selecteert en de afmetingen invoert. Met de ingevoerde gegevens berekent de calculator precies hoeveel EPDM-folie de klant nodig heeft voor het dak oppervlak.  Alles wat de klant nodig heeft maar potentieel over het hoofd ziet wordt meegenomen in de dak calculator zodat er een eerlijke prijs uitrolt. Dit scheelt een hele hoop communicatie over en weer tussen Dak-XL en haar klanten.

LOGO VARIATIES

Wij hebben Dak-XL geholpen met het maken van verschillende variaties op hun logo. Op deze wijze is het logo meer werkbaar en kun je een logo afstemmen op de gebruikte achtergrond zodat het logo nog steeds op de voorgrond komt. Dit is erg handig met social posts maar ook met websites of video’s.

Google ads

Naast het bouwen van de webshop helpt Vindkracht13 Dak-XL actief met adverteren op Google Ads. Hierbij zorgen wij ervoor dat de juiste doelgroep benaderd wordt en de juiste locatie. Hierbij kijken we welke gebieden en personen zorgen voor de hoogste rendement en daar leggen we de focus op.

Social media

Dak-XL was via social media nog niet actief, om via die kanalen meer zichtbaarheid te creëren hebben wij voor hen de social accounts ingericht. Hierbij zorgen we ervoor dat het merk een eigen bedrijfspagina krijgt op Facebook en LinkedIn, maar ook een account krijgt op Instagram en een eigen YouTube channel. Wij zorgen ervoor dat deze accounts compleet worden ingericht met banners, profielfoto’s, bedrijfsinformatie en contactgegevens. 

Dak-XL kan vervolgens zelf bepalen of ze de content creatie en het posten van de content zelf op zich nemen of willen uitbesteden, aan ons of een andere partij.

social media campagne

DAK-XL SOCIAL ISOLATIE
DAK-XL SOCIAL DAKRANDEN
DAK-XL - EPDM leer

Voorstel social media planning

Social planning dak-xl
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Maart 2023

  Ma. Di. Wo. Do. Vrij. Zat. Zo.
  1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 31

  March 21, 2023

  March 23, 2023

  March 24, 2023

  March 25, 2023

  March 27, 2023

  March 28, 2023

  March 30, 2023

  March 31, 2023

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.