Werken bij Vindkracht13

Om onze klanten van hun stoel te kunnen blijven blazen zoeken wij mensen die hun dromen willen waarmaken. Heb jij de kennis en kwaliteiten om ons team extra kracht te geven?

Bekijk de vacatures of luister ons liedje:

Ben er snel bij aangezien we de eerste 2 nieuwe krachten vonden binnen 48 uur na de lancering!

 

 

PERSBERICHT

explosief groeiende scale-up maakt eigen nummer om mensen te vinden/binden.

Elk bedrijf in groei zoekt goede mensen, zo ook Vindkracht13, hét bedrijf uit Veghel voor online optimalisatie. Die zoektocht hebben zij even net iets anders aangepakt dan slechts een simpele vacature online zetten.

Oprichter en vindingrijke kracht Geert van der Heijden heeft samen met zijn personeel gezocht naar een onderscheidende manier. Zo kwamen zij tot een heel bijzonder idee. Dat begon met een brainstormsessie waarin het team zich afvroeg: ‘Wat is leuk?’ en ‘wat blijft hangen?’. Na verschillende ideeën bedacht team een rijmende vacaturetekst en al snel werd duidelijk dat ze hier graag een liedje van wilden maken. “Ik wilde iets doen waar ook ons team energie van kreeg, de keuze voor een eigen liedje was toen snel gemaakt” aldus Geert.

Dankzij hulp van een externe expert, Rob van der Heijden. werd de nieuwe tekst aangescherpt en definitief gemaakt. Ze namen eerst contact op met Snollebollekes en Berk Music maar die hadden (logisch) geen tijd. Hierna werd opkomend zanger Marcel Remco gebriefd en konden ze nog geen dag later aan de gang in de studio. 

Het nummer is vrijdag 29 april 2022 voor het eerst live opgetreden door Marcel Remco zelf, in café Oud Rooij in Sint-Oedenrode. Samen met alle collega’s en een fijne kring van familie en vrienden werd het nummer onthuld. Het nummer gaat over iemand die zijn/haar passie voor het werk is verloren is en op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. En die nieuwe uitdaging is precies wat Vindkracht13 te bieden heeft: jou helpen met het vinden van jouw kracht.

Deze originele manier van personeel werven is slechts één voorbeeld van de vele leuke ideeën van dit snelgroeiende bedrijf (dat nu groeit met maar liefst 285%). Het liedje ‘Wij zoeken nog mensen – Marcel Remco’ is terug te horen op spotify en de bijbehorende videoclip staat op YouTube.

Met originele functies zoals ‘Office & Fun manager’ blijven functies bij Vindkracht13 niet lang openstaan. Zo is Demi Oosterbaan 2 dagen na de lancering van het nummer de nieuwste aanwinst van het ambitieuze team. “Toen ik het nummer hoorde herkende ik mij direct in de boodschap, en ik denk vele marketeers met mij”. Samen met haar nieuwe collega’s gaat zij nu op zoek naar haar kracht binnen het bedrijf. Vindkracht13 heeft nog verschillende vacatures open staan, zoals onder andere ‘Ervaren Kracht’ (senior marketeer) en Editoriador (videograaf).

Wil jij meer weten? Kijk op www.vindkracht13.nl/mensen.

LUISTER DE BRON PODCAST TERUG

by BRON PODCAST | Seizoen 2 aflevering 3

https://open.spotify.com/episode/1ST104TyH8nn7ZXYP7oENk
videograaf

Editoriador

Videograaf en editor – Veghel

(39u)

Online briesje

StagE marketing – Veghel

(39u)

Ervaren kracht

Senior marketeer – Veghel

(26u / 39u)

HR Krachtpatser

HR manager – Veghel

(26u)

Office & Fun

office manager – Veghel

(39u)

Ook opgepikt door: