verblinker

Verblinker is opgericht vanuit een overtuiging om zoveel mogelijk mensen het zelfbewustzijn van hun krachten te vergroten. En om eventuele stress, energievreters en burn-outs te voorkomen, waardoor ze zelf de regie nemen in hun leven. 

Website 

Alle domeinen zijn verhuisd. De huidige website van Verblinker was niet echt gebruiksvriendelijk gemaakt om zaken zelf door Michel (Verblinker) te laten aanpassen. Door heel de website over te zetten naar een gebruiksvriendelijke builder heeft Verblinker de kracht gekregen om zelf webpagina’s te maken en onderhouden. Heb jij hetzelfde probleem? neem gerust contact met ons op!

SEO Advies

Wanneer we naar de vindbaarheid van een website kijken in zoekmachine dan spreken we over SEO. Voor Verblinker hebben we ook een SEO advies geschreven en een uitleg hoe hij zelf zijn website vindbaar kan maken. Mede ook door onze ondersteuning kan hij hiermee flink uit de voeten.

weggevers

Verblinker biedt gratis weggevers aan op hun website maar deze waren voorheen lastig te vinden en downloaden. Op hun nieuwe website hebben wij het makkelijker voor de consument gemaakt om deze E-papers te downloaden. Ook hebben wij online uitingen voor Verblinker gemaakt zodat zij hun weggevers kunnen promoten. Dit in de vorm van online mockups zoals het beeld hier rechts. Wil jij een van de gratis weggevers downloaden? druk dan op de knop hieronder.

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.