kom leren & creëren

CV is niet nodig. Bel ons of maak een leuke video waarin je jezelf voorstelt! Met kans op een vaste baan!!
Direct contact opnemen met vindkracht13Rembrandtlaan 70 5461 GH Veghel

Stageplaatsen

%

pers. ontwikkeling

weken (minimaal)

aanspreekpunt

Stage 1: HBO Commerciele economie

Jij gaat aan de slag met onze producten in de breedste zin van het woord en bedenkt de beste campagne. Onze promotor genereert banners, advertenties, social headers, social posts, e-mails en video’s. Aan jou om deze klus uit te voeren en verder te vereenvoudigen. Jij mag input geven en samen verbeteren we het proces en maken het nog gemakkelijker!

 

Reageren is mogelijk!
START IN SEPTEMBER

Stage: VIDEO HERO

Wordt jij warm van Video? Ben je het liefst bezig met het maken van leuke video content en hou je van een technische uitdaging? Kom dan stagelopen bij Vindkracht13 en leer alles over personalisatie van video, het genereren van video’s in bulk (+30.000 per keer) en manieren om templates te automatiseren. 

Klinkt dit leuk! 
Reageer dan snel. In september kan je al starten.

Reageren is mogelijk!
START IN SEPTEMBER

Stage: VIDEO DESIGN

Wij personaliseren video’s en andere vormen van media. Aan jou de leuke opdracht om hiermee aan de slag te gaan en te experimenteren. Wat gaat gemakkelijk en wat ontbreekt er nog? Wat kan er sneller en beter in ons proces?

Je gaat video’s animeren in Adobe After Effects op basis van onze templates en ervoor zorgen dat we op een mooie manier in beeld komen. Jouw output gaan we automatiseren en voor veel klanten inzetten! Ben jij goed op je plek in onze Video-studio? 

Reageren is mogelijk!
START IN SEPTEM BER

De online marketeers bij Vindkracht13 zijn continu bezig met het optimaliseren van klantgerichte websites (en processen).

Wij optimaliseren de online-marketingkanalen voor optimale zichtbaarheid en maken de bijdrage meetbaar t.o.v. de omzet. Binnen deze (afstudeer)stage ga jij onderzoek doen binnen de markt en A/B-tests uitvoeren om uiteindelijk onze perfecte profilering te vinden voor onze 3 producten: De Pr(o)Motor, De offertemotor en de startmotor.

Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor het beheer van acties binnen de marketingplanning en heb je contact met diverse relaties. Belangrijk is dat je bereid bent om te leren en jezelf te ontwikkelingen op online marketinggebied en daar snel op kan inspelen. Kansen zien en kansen pakken. Met jouw kennis, enthousiasme en communicatieve vaardigheden zorg je ervoor dat de omzet en de resultaten van Vindkracht13 via de online marketing kanalen blijft groeien.

Hieronder zie je de stage-video gemaakt door Luke Hij is afgestudeerd op HBO Commerciele Economie en vanaf februari 2022 in vaste dienst

CONTACT

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.