Home / Offertemotor garden interiors

Garden interiors

Genereer 24/7 leads met een flexibel offerteformulier en verstuur namens Garden Interiors Tuinmeubelen automatisch nieuwe offertes naar jouw klanten zonder enige moeite.

Online PRIJS calculator

De moderne websitebezoeker wil het liefst direct geholpen worden en een offerte ontvangen. De OfferteMotor helpt je daarbij. Met slechts een paar klikken op de knop ontvangen websitebezoekers een nauwkeurige prijsschatting zodat ze direct weten waar zij aan toe zijn. Ontvang gekwalificeerde leads en optimaliseer het verkoopproces van Garden Interiors met de OfferteMotor.

DIRECTE offerte en INZICHT IN PRIJZEN
Klanten draaien aan de knoppen
Automatiseer je salesproces

Je kan altijd rekenen op de offertemotor

De offertemotor is de standaardoplossing die complexe product-dienstcalculaties maakt, op basis van beschikbaarheid.
We koppelen deze aan uw bestaande ERP-systeem. Dankzij slimme marketing automation overtreffen  wij alle verwachtingen!

\

Maak prijzen eenvoudig en transparant

\

CRM- en betalingsintegraties

\

Aanpasbare formulierstroom

\

Op maat ontworpen voor jouw bedrijf

ERVARINGEN

Babyconsulenten nederland huilende baby
online INTAKE
Babyconsulenten Nederland

Onze intake ging van 13 A4tjes papier, naar een volledig responsive online formulier. Het resultaat? Veel meer inzichten in trends en een sneller consistentere intake voor alle zorgmedewerkers van Babyconsulenten Nederland.”

Dakcalculator
DAK-XL

“De dakcalculator die Vindkracht13 voor mij ontwikkeld heeft berekend eenvoudig en snel de prijzen voor mijn website bezoekers. Het is een soort van slimme Rekenhulp die alle stappen doorloopt bij het maken van een nieuw dak.”

Evenementen boeken
De Helden van Kien

Dankzij de offertemotor gaan offerteaanvragen supersnel. Klanten zijn niet meer afhankelijk van onze personele bezetting. Ze stellen zelf hun ideale gelegenheid samen en plannen deze via de online agenda in op een beschikbaar tijdslot!

Taarten Berekenen
NAYLEY’S CAKES

Mensen willen eigenlijk alleen maar doen waar ze goed in zijn, maar ze verzuipen in de administratie en zien geen uitweg. Bij Nayley’s cakes weten we inmiddels dat Vindkracht13 het kan oplossen. Vindkracht13 heeft op onze website een online bestelformulier gemaakt waardoor klanten direct hun gewenste gebak kunnen samenstellen online. Zo krijgen zij direct inzicht in de prijs en ben ik niet meer uren bezig met offertes maken.

ZWEMBAD Configuratie
COMPASS POOLS

“Met de offertemotor van Compasspools kunnen mensen via onze website zelf hun zwembad samenstellen en zien ze direct hun prijs! Dit scheelt voor ons veel tijd die we eerst staken in het maken van offertes.”

kLAAR VOOR DE START?
Demo aanvragen

WERKPROCES

01.

Vraag een offerte aan

02.

Berekening en lay-out defineren

 

03.

OfferteMotor op jouw website

04.

Maximaliseer jouw salesprocess

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.