Frank! Welkom bij Vindkracht13

kwartieren wekelijkse ondersteuning

weken

marketingtools

%

kennisborging

Educatie

Wij leren jullie die marketing technieken die passen bij jullie strategie en online zichtbaarheid. Elke week maken we samen stappen om jullie marketingkennis te laten groeien zodat jullie uiteindelijk zelf goede marketingkeuzes kunnen maken.

inspiratie

Raak geinspireerd door goede voorbeelden van treffende marketing. Dit zijn goede en slechte voorbeelden van grote en kleine spelers waarin we de vertaalslag maken naar jullie organisatie.

creatie

Wij maken samen met jullie mooie marketing elementen voor jullie merk. Consistent, doeltreffend en snel. We maken gebruik van onze marketing toolbox zodat we effectief content kunnen maken en publiceren.

samen zetten we de stap naar effectieve marketing. marketing van binnenuit, meetbaar resultaat, consistent, klantgericht en een creatieve vertaling van kernwaarden.

Hoe dit voor jullie werkt?
Dat leggen we uit tijdens de eerste marketing mentorsessie. Tijdens de eerste 4 weken toetsen we de wederzijdse tevredenheid in een vast tijdslot per week.

maak tijdens de marketing mentor optimaal gebruik van de marketing toolbox t.w.v. € 5.000,-
Rijkelijk gevuld met een breed scala aan marketing software, marketingtemplates en voorbeelden.
Aangevuld met de kennis en kunde van 13 jaar marketing op strategisch niveau.

Nu voor 500 euro (excl. btw) per week

vooraf gefactureerd – Proeftijd van 4 weken – Daarna verlengbaar met looptijd van 26 weken

de marketing mentor

Leer, inspireer & creëer.
consequent, Consistent & efficiënt. 

1

Next level

Met 13 jaar ervaring brengen wij uw marketing(afdeling) naar het volgende niveau. Qua kennis, effectiviteit en creativiteit. Wij bieden professionele hands-on en sturing op het gebied van online marketing, advertising, automation, tracking, contentbeheer, contentcreatie en het verbeteren van online en offline zichtbaarheid en vindbaarheid. Het meeste energie krijgen wij van deze elementen doorvertalen in een passende huisstijl, waarbij kennisoverdracht centraal staat. Allemaal gericht op het behalen van meer klantgerichtheid en meer rendement.

 

Marketing Mentor uit & thuis

3,25 uur per week zijn we aanwezig op locatie om actuele online marketing-vraagstukken te beantwoorden, onderwerpen toe te lichten en inzicht te geven in de veelzijdigheid van het online marketing landschap. We spelen hierbij zowel uit als thuis, waarbij we de ene week bij de klant op locatie zijn en de andere week bij ons op locatie in Veghel.

Structuur in marketing-activiteiten

Onze ervaring heeft ons geleerd dat marketing effectief kan worden uitgevoerd als er stuctuur in zit, er gekeken wordt naar de toekomst en lering wordt getrokken uit het verleden. Altijd adhoc blijven werken, achter de feiten aanlopen en altijd “JA” zeggen?
Of weloverwogen, strategisch groeien op de lange termijn met de focus op interne tevredenheid?
Met de juiste focus kan er beter ingespeeld worden op actualiteiten en blijft er ruimte voor adhoc-werkzaamheden en is de marketingafdeling klaar voor positieve en negatieve scenario’s.

Marketingplanning

Wij hebben diverse templates en software beschikbaar om een marketingplanning op te zetten. Deze zijn vaak online toegankelijk zodat iedereen de voorgang (en het resultaat) kan inzien. De planning zorgt voor houvast en continuïteit.

Omzet meetbaar maken

Door o.a. structureel toepassing van UTM-tracking wordt inzichtelijk waar websitebezoekrs, klanten en omzet vandaan komt. Deze datagedreven manier van werken biedt nieuwe inzichten en hebben vaak flinke impact op het marketingbudget (en de verdeling ervan). Hoe zou jij het marketingbudget indelen als je precies wist waar de omzet vandaan kwam?

Kennisbank

Kennisborging is belangrijk binnen organisaties. Daarom raden wij aan om een online kennisbank aan te leggen, waarin de besproken cases worden opgenomen en gestelde vragen (en bijbehorende antwoorden) worden opgenomen. Exclusief beschikbaar voor de werknemers binnen de organisatie.  Er wordt in samenspraak afgestemd wie binnen de samenwerking verantwoordelijk wordt voor het notuleren en documenteren van de besproken punten en het onderhouden van de kennisbank.

t

Tussentijdse vragen?

De markt in continue in ontwikkeling en klanten verwachten een flexibele houding van ieder marketingbureau. Wij zijn beschikbaar voor actuele vragen zodat we  tussentijdse voortgang waarborgen.

 

Een greep uit onze klanten die wij op deze wijze ondersteunen:

Effectief inspelen op de online-marketing-kansen samen met de marketing mentor!

Wij verzorgen voor uw zichtbaarheid in de breedste zin van het woord en borgen deze kennis binnen uw organisatie. Dit doen wij samen met onze partners. U heeft 1 aanspreekpunt voor uw strategie en voortgang en wij waarborgen de voortgang voor een vast bedrag per maand. 

Plan direct de eerste sessie in en ervaar de mogelijkheden en toepassingen voor uw organisatie!

Zet de eerste stap om u te laten verwonderen! 

Creatieve marketing met meetbaar resultaat.

Zichtbaar goed gevonden.

 

 

“Het is ongelofelijk welke stappen wij gemaakt hebben met een restaurant met gesloten deuren. Creatieve campagnes, weten waar traffic en omzet vandaan komt en zoveel kennis over online marketing en marketing automation. Het is op woensdagmiddag genieten en kijk alweer uit naar de volgende marketing mentor sessie.”

Hellen

Sales, Marketing & Events - De Helden van Kien

“Geert werkt heel gestructureerd en laat ons zien dat Adhoc marketing inefficiënt is. Hij heeft een brede kennis rondom het meetbaar maken van omzet in marketing en onbegrenste creativiteit, welke wij nu wekelijks toepassen in onze marketing campagnes.”

Richard

Directeur - Praxis Kluscontainer & Afvalcontainershop.nl

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • December 2022

  Ma. Di. Wo. Do. Vrij. Zat. Zo.
  1 2 3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30 31

  December 12, 2022

  December 15, 2022

  December 16, 2022

  December 19, 2022

  December 22, 2022

  December 23, 2022

  December 26, 2022

  December 29, 2022

  December 30, 2022

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Check onze bedrijfsvideo:

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.