Hey Michel!

Wij hebben zin om voor verblinker aan de slag te gaan. Bekijk de video van verblinker

Krachtig BLOG

Wij ontzorgen in online zichtbaarheid en in jouw geval gaan wij aan de slag met het schrijven van een blog. Deze blog zal gaan over de bewijskracht van Verblinker. Wij hanteren hierin een format waarin jij de input aanlevert en na jouw akkoord van de output, publiceren wij jouw online content en verspreiden deze via social media

Scan website verblinker.nl

Wij gaan aan de slag met de online optimalisatie van de website . Wij maken een SEO-Scan en komen met verbeteringen/aanbevelingen om de websitecontent beter gevonden te laten worden in Google.  Tevens maken we de website meer gericht op conversies.

Voordat we aan de slag kunnen hebben we inlog gegevens nodig voor diverse platformen.

Werkwijze uitwerken

We vertalen jouw werkwijze uit in marketing en communicatie met als doel om zoveel mogelijk bewijslast te verzamelen rondom jouw toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen.

Dit doen we op een unieke en onderscheidende wijze die er niet alleen voor zorgt dat tevreden klanten zich enorm voelen gewaardeerd, maar dat zij ook zorgen voor aanbevelingen. Wij noemen dit promotors! 

Op naar nog meer promotors van Verblinker!

Zichtbaarheid verhogen

Door de marketing en communicatie optimaal in te zetten verhogen we de zichtbaarheid van Verblinker. Dit doen we enerzijds door het maken van aansprekende content en anderzijds zetten we die content op verschillende manieren in.

Een van de belangrijkste kansen om zichtbaarheid te verhogen is om niet te geloven in eindpunten van campagnes. In onze overtuiging is er voor een bezoeker of klant altijd een nieuwe klant om jouw organisatie te volgen of om bijvoorbeeld nieuwe informatie aan te vragen. We nemen je hierin aan de hand mee en komen met verbetervoorstellen om jouw zichtbaarheid te verhogen.

WEBSITEBEHEER

Wij verzorgen de hosting van de website en domein.
Dit beheer loopt per jaar en kan per maand betaald worden.

Indien wij de hosting van de website voor onze rekening mogen nemen stellen wij direct automatisch onderhoud in voor WordPress en de Plugins. In onze WordPress toolbox hebben we vele handige functies beschikbaar die we kunnen implementeren in de bestaande website. 

Mocht je het domein en de website naar ons willen verhuizen dien je een Admin-account voor ons aan te maken/ aan te vragen en een verhuiscode bij de huidige hostingpartij. Let goed op de looptijd van je huidige contract zodat je geen dubbele kosten gaat maken.

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.