staat ums open voor een sterke                    wind in de rug?

De startmotor is dé perfecte Start van jouw werkrelaties

Als nieuwe medewerker of klant is niets belangrijker dan het hebben van een goede start. De eerste indruk en ervaring speelt een grote rol in het vormen van een mening en het behouden van deze mening in de toekomst.

De startmotor zorgt ervoor dat jouw werkrelaties de perfecte start hebben met jouw bedrijf. Dit kan bestaan uit een persoonlijke onboarding afgestemd op de rol van de nieuwe relatie. Maar ook interne werkprocessen worden hierin in meegenomen. Zoals het klaarleggen van de juiste bedrijfskleding of een zakelijk e-mailadres. Alles voor een flitsende start binnen het bedrijf.

vERBETER DE onboarding VAN PERSONEEL!

Een nieuwe start bij een ander bedrijf, erg leuk maar ook een beetje spannend. Je hoort vaak dat nieuw personeel in het diepe wordt gegooid omdat de onboarding niet compleet is. Seniors op de werkvloer hebben op dat moment “even” geen tijd om de onboarding te doen dus je zoekt het zelf maar een beetje uit.

De Startmotor helpt niet alleen met de onboarding van nieuw personeel, het zorgt ook voor interne rust op de werkvloer. Voordat de nieuwe kracht begint is de onboarding al helemaal ingericht en hoeft de nieuwe medewerker alleen de stappen van het werkproces te volgen. De onboarding is zo duidelijk en breed mogelijk zodat aan het eind van de dag, de nieuwe kracht alle werkprocessen binnen de organisatie kent.

MAAK VAN KLANTEN/PERSONEEL PROMOTORS!

Vele bedrijven zien loyaliteit onder klanten en personeel als het einddoel. Wanneer de klant tevreden is dan heb je een goed lopend bedrijf.

Echter ziet Vindkracht13 hierin nog kansen. Namelijk het maken van promotors van alle betrokken bij de organisatie. Promotors zijn mensen die fan zijn van jouw bedrijf en zorgen voor gratis reclame. Zij vertellen vol trots over jouw bedrijf aan al hun familieleden en vrienden. De beste vorm van marketing, waarbij loyaliteit het beginpunt is.

Maak van jou personeel en klanten promotors met de startmotor van Vindkracht13.

VERHOOG LOYALITEIt!

Een bedrijf waar alles goed geregeld is voorkomt een hoop werkstress onder het personeel. Dit betaald zich weer uit in een hoop tevredenheid op de werkvloer wat zich vervolgens weer projecteert op de klant. Tevreden personeel is loyaal personeel en tevreden klanten zijn loyale klanten.

Door ervoor te zorgen dat werkprocessen binnen een organisatie duidelijk zijn opgesteld en uitgelegd ontstaan er geen onduidelijkheden onder de personeelsleden of de klanten. Je weet waar je van op aan kan en dat verbetert de werksfeer, bij zowel nieuwe als bestaand werkrelaties.

De Krachtmeting

Wat is belangrijk voor (gelukkig) personeel?

 

 – Mensen vinden en binden
–  Maak van medewerkers promotors
–  Een onverstoorbaar team
–  Benut het volle potentieel van jouw team
–  Krijg inzicht in de persoonlijke drijfveer van jouw personeel

 

 

Betekenis en voldoening in je werk is één reden voor werkgeluk. 

Dat begint bij het in kaart brengen  van hun unieke talenten en krachten  ofwel: De Krachtmeting

Maak van medewerkers merkpromotors

Als mensen doen wat ze leuk vinden
en waar ze goed in zijn kan je ze
binden aan je organisatie.

Een
onverstoorbaar team

 

Na het invullen van de Krachtmeting vragenlijst krijgt iedere medewerker zijn of haar persoonlijke rapport. Aan de hand van 13 verschillende krachtvelden wordt inzichtelijk gemaakt wat de unieke krachten zijn van jouw medewerkers.

BENUT HET VOLLE POTENTIEEL VAN JOUW TEAM

Zorg dat medewerkers zich kunnen ontwikkelen zodat werkgevers nieuwe kansen voor de organisatie kunnen benutten.

Plan een kop koffie

Wil je eerst even kennismaken met Vindkracht13? Leer alles over de online optimalisatie van merken en de optimale manier van werken onder het genot van een kopje koffie.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • December 2022

  Ma. Di. Wo. Do. Vrij. Zat. Zo.
  1 2 3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30 31

  December 12, 2022

  December 15, 2022

  December 16, 2022

  December 19, 2022

  December 22, 2022

  December 23, 2022

  December 26, 2022

  December 29, 2022

  December 30, 2022

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hidden

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.