tielemans

Als we het hebben over kwaliteit, duurzaamheid en ontzettend lekkere groenten, dan hebben we het over Tielemans. Deze kwekerij teelt dagelijks verse groenten voor de Nederlandse en Europese markt. De producten van het bedrijf voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Do we need to say more? Aan Vindkracht13 de uitdaging om ook de merksbekendheid aan te pakken.

Zichtbaarheid op Linkedin en facebook

Hoe zet je een groentekwekerij op de markt? Voor ons begint dat bij het creëren van een sterk merk. Dat begint bij de basis, een eigen brandguide waarin precies staat beschreven waar alle marketinguitingen aan moeten voldoen. In deze brandguide vind je welke kleuren gebruikt worden, hoe het logo ingezet wordt, welke fonts het merk gebruikt en nog veel meer. De volgende stap? Een vertaalslag van het merk maken: waar staat Tielemans voor, welke doelgroep willen zij bereiken en op welke onderscheidende en unieke manier moeten zij dat doen? Met onze uitgebreide marketingtoolbox hebben wij alle mogelijkheid om dit voor elkaar te krijgen.

Vacature promotievideo

Het vinden en binden van gekwalificeerd personeel is essentieel voor een gezond bedrijf. Hoe kan je online jezelf onderscheiden? Hoe bereik je de mensen die je daadwerkelijk op gesprek wilt hebben? In onze Vacature-Promotie-Campagne geven wij antwoord op die vragen. Zo heb je binnen de kortste keren de juiste mensen aan tafel.

consistentie in huisstijl

Als je als merk goed zichtbaar wilt zijn, dien je ervoor te zorgen dat mensen je merk herkennen. Dat je on top of mind bent zeg maar. Door op consistente wijze jouw merkboodschap te communiceren ontstaat er meer herkenbaarheid bij jouw doelgroep. 

Bij Tielemans Groentekwekerij hadden ze er zo nog niet naar gekeken. Samen met Vindkracht13 trokken zij de huisstijl strak. Het resultaat? Alles past nu mooi bij elkaar en de herkenbaarheid van het merk blijft met de dag toenemen!

 

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.