Startup Meierijstad

Ondernemers bij StartUp Meierijstad hebben elk hun eigen bedrijf, maar ondersteunen elkaar als collega’s. Ze zijn werkzaam in de meest uiteenlopende branches. Dat levert een mooie mix op. Ze zijn allen ervaren in hun vakgebied, maar zijn nog groeiende als ondernemer. Klankbordend elkaar versterken, dat doe je bij StartUp Meierijstad!

Over de samenwerking tussen StartUp Meierijstad en Vindkracht13

Wij waren de eerste deelnemer van StartUp Meierijstad (SUM) en inmiddels zijn zij ook klant geworden bij Vindkracht13. Wij hebben voor SUM een reserveringssysteem voor vergaderruimten gebouwd waarbij iedere starter een ruimte kan reserveren zonder met elkaar in conflict te komen. Verder ondersteunen wij StartUp Meierijstad waar mogelijk, dit doen wij aan de hand van een strippenkaart waarbij SUM een aantal uren heeft die ze kunnen gebruiken om Vindkracht13 in te zetten. Daarnaast is Vindkracht13 ook promotor van SUM, waarbij we prospects rondleiden en nieuwe starters laten kletsen & schetsen.

STA JIJ OPEN VOOR ONLINE OPTIMALISATIE?

Alle starters bij StartUp Meierijstad hebben de openminded test ingevuld, op basis van de uitkomst van deze test weet jij hoe dat jij staat tegenover Online Optimalisatie, Toekomstgerichtheid en Innovatie. 

 • Mei 2022

  Ma. Di. Wo. Do. Vrij. Zat. Zo.
  1
  2 3 4 5 6 7 8
  9 10 11 12 13 14 15
  16 17 18 19 20 21 22
  23 24 25 26 27 28 29
  30 31
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.