Home / Guusje

Guusje breuer

Mettom website

Welkom bij mijn stagevoortgang!

29 augustus 2022 begon mijn avontuur bij Vindkracht13 als meewerkstagiaire. Dit betekent dat ik voornamelijk mee ga draaien op de vloer en ook vaker met Geert mee op pad ga. Zo ga ik een beter beeld krijgen van mijn toekomst als communicatieprofessional.

Voordat ik aan mijn stage begon heb ik de Avondopleiding bij Vindkracht13 gevolgd. Zo had ik alvast wat kennis op het gebied van marketing voordat ik aan de stage begon. Bij mijn opleiding CO IEMES heb ik hier namelijk weinig kennis van mogen opdoen. Ik heb dus al voorafgaand veel mogen leren maar nu ben ik klaar voor de volgende stap!  Tijdens mijn opleiding ben ik erachter gekomen dat ik het gebied van social media en de ontwikkelingen hiervan het meest interessant vind. Niet alleen op school heb ik vaker opdrachten binnengehaald op het gebied van social media, maar ook in mijn privéleven heb ik aardig wat ervaring mogen opdoen. Zo heb ik voor Sissy-Boy Daily, Down Town Gourmet Market, The Happiness Café en Écru Fashion al vaker content mogen maken. Daarom hoop ik dat ik tijdens mijn stage leer om dit meer efficiënt, meetbaar en professioneler aan te pakken.

WEEK 1

De eerste week van een stage krijg je veel nieuwe indrukken. Een andere werkomgeving, nieuwe collega’s en een hoop informatie die je moet verwerken. In dit document staat alle basiskennis over het bedrijf zodat we met de wind in onze rug aan onze stage beginnen. In dit startdocument zitten verschillende opdrachten en deze heb ik dan ook zo veel mogelijk al gemaakt in de eerste week.

Naast de opdrachten in het startdocument, heb ik ook al mijn eerste mini-opdracht gekregen voor een klant. Ook mocht ik meteen mee met verschillende afspraken buiten de deur. Ik ben al een aantal keren bij klanten en prospects geweest. Hierbij was mijn rol om notulen te maken van de gesprekken. Daarnaast heb ik geassisteerd bij een promotievideo. Zie de afbeelding hiernaast.

WEEK 2

In week tweede week ben ik bezig geweest met een adviesvoorstel voor het Instagramaccount van Vindkracht13. Ik kreeg van Geert de kans om met dit account te oefenen en het in een nieuw leven in te blazen. Voor dit voorstel heb ik onderzoek gedaan en heb ik een lijst gemaakt met inhakers die passen bij Vindkracht13. De week erna zal ik deze gaan voorleggen aan Geert en het presenteren aan de groep.

De week heb ik afgesloten met een speciaal event van Bol Adviseurs. Zij bestaan dit jaar 70 jaar en dat werd gevierd met een fietstocht ‘Tour de Bol’. Deze tocht heeft Vindkracht13 samen met het bedrijf bedacht. Het was een groot succes en er werden veel kilometers gefietst. Erg leuk om de uitkomst van een project zoals deze te mogen meemaken.

 

WEEK 3

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.