Home / Stage Freaks

Stage Freaks & vindkracht13

Met onze meetbare formules, kennis en persoonlijke marketing content geven wij Stage Freaks wind mee.
Mettom website

Over ons

WIJ ZIJN

VINDKRACHT13

Vindkracht13-windvanger

Ruime ervaring bij grote en kleine spelers

één aanspreekpunt voor marketing & Communicatie

Focus op omzet, meetbaar resultaat; onderscheidend vermogen

Samenwerken & Samen Werken met Vindkracht13

Vindbaar zijn & blijven is cruciaal om levensvatbaar te blijven.
De professionals van Vindkracht13 helpen ondernemers om het beste in hun bedrijf, in hun medewerkers en in zichzelf naar boven te brengen en delen continue hun vakkennis.

Wij ontzorgen waar mogelijk en standaardiseren de marketingwerkprocessen en leggen deze veilig vast in jullie marketingkennisbank.

Zo is alle marketingkennis geborgd binnen de organisatie en werken we samen aan een beter zichtbaar merk!

n

Wij hanteren een marketingkennisbank waarin alle belangrijke elementen van marketing staan opgeslagen. 

Wij denken creatief mee om alle marketinginspanningen bij te laten dragen aan meetbaar resultaat. 

Wij werken met een roadmap. Samen maken we duidelijke afspraken over verwachtingen en werkzaamheden. 

Onze focus ligt om meer verkopen.  Wij maken waar we kunnen optimaliseren en meer omzet kunnen genereren!

Marketing mentor

 Vindkracht13 is trots om Stage Freaks te helpen met hun online marketing. Tijdens onze marketing mentor werkt ons team samen met Stage Freaks om hun online aanwezigheid te verbeteren en hun doelen te bereiken.

Tijdens deze sessies, die uit en thuis plaatsvinden, bespreken we uitgebreid de marketingstrategieën en plannen we hoe we deze kunnen uitvoeren. We delen onze kennis en ervaring en geven gericht advies om ervoor te zorgen dat Stage Freaks op de juiste manier online wordt gepresenteerd.

Dankzij deze aanpak krijgt Stage Freaks de kans om inzicht te krijgen in hoe hun online marketing wordt geoptimaliseerd en kunnen ze de vooruitgang die we boeken volgen. Ons doel is om hen te begeleiden met hun marketing en hen te voorzien van de tools die ze nodig hebben om dit zelf aan te kunnen pakken in de toekomst.

Consistent zichtbaar

Vindkracht13 is toegewijd om Stage Freaks te helpen met het opbouwen van hun online aanwezigheid en zichtbaarheid. Vindkracht13 richt zich daarbij op het versterken van de organische vindbaarheid. Dat wil zeggen, een strategie waarbij de zichtbaarheid van Stage Freaks in zoekmachines zoals Google, op een natuurlijke en authentieke manier verbetert.

Onze aanpak is gericht op het opbouwen van een sterk online fundament voor Stage Freaks, zodat zij op de lange termijn een consistente en natuurlijke online vindbaarheid kunnen waarborgen. Wij geloven dat door een strategie gericht op organische vindbaarheid, Stage Freaks zich op een duurzame en betrouwbare manier online kan profileren.

Samen met Stage Freaks zijn wij vastberaden om hun online aanwezigheid en zichtbaarheid naar een hoger niveau te tillen, zodat zij zich onderscheiden in de digitale wereld en de juiste doelgroep kunnen bereiken.

Verbeterde online aanwezigheid en sales

Vindkracht13 is zich bewust van de uitdagingen waar Stage Freaks voor staan in de huidige digitale markt. Daarom helpen wij hen niet alleen bij het verbeteren van hun organische vindbaarheid, maar ook bij het vinden en onderzoeken van externe verkoopkanalen.

Onze expertise op het gebied van online marketing en verkoopkanalen helpt Stage Freaks bij het ontdekken van nieuwe en innovatieve manieren om hun producten en diensten aan de man te brengen. Wij onderzoeken verschillende platformen en strategieën en geven gericht advies over welke kanalen het beste bij Stage Freaks en hun doelgroep passen.

Of het nu gaat om online marketplaces, social media-advertenties of affiliate marketing, wij zijn altijd op zoek naar manieren om Stage Freaks op een slimme en efficiënte manier zichtbaar te maken en sales te genereren. Bovendien helpen wij hen bij het opzetten en uitvoeren van deze verkoopkanalen, zodat zij zich kunnen concentreren op wat hen het beste afgaat en waar zij energie van krijgen.

Samen Stage Freaks op de kAART ZETTEN

Onze belofte

SLIM SAMEN WERKEN DOOR:

\

MARKETING & COMMUNICATIE SAMEN TE DOEN

\

Werken op locatie

\

Persoonlijke content creatie

VAN KLANTEN FANS MAKEN

Een krachtig merk krijg je door van jouw klanten enthousiaste fans te maken, verwachtingen overtreffen. Want fans bevelen je aan bij anderen, zijn trouw en minder prijsgevoelig, denken graag met je mee en hebben het beste met je voor.

MARKETING VAN BINNENUIT JE ORGANISATIE

Personeel en partners zijn de beste reclame! Daar begint goede marketing en communicatie. Leg ze uit wat zij kunnen verwachten en wat je van hen verwacht. Duidelijk, begrijpelijk (in hun taal) en eerlijk.

Het is ongelofelijk welke stappen wij gemaakt hebben met een restaurant met gesloten deuren. Creatieve campagnes, weten waar traffic en omzet vandaan komt en zoveel kennis over online marketing en marketing automation. Het is op woensdagmiddag genieten en kijk alweer uit naar de volgende marketing mentor sessie.

HELLEN VERSANTVOORT

SALES, MARKETING & EVENTS
DE HELDEN VAN KIEN

\

MARKETING STRATEGIE

\

OMZET MEETBAAR MAKEN

\

ONLINE KLANTGERICHTHEID

\

ZICHTBAARHEID VERHOGEN

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.