Home / Projecten

Krachtige Projecten

Benieuwd naar een greep van onze projecten die wij in het verleden al gedaan hebben? Bekijk ze hier!

Bol adviseurs

Bol Adviseurs ondersteunt hun klanten bij alle facetten van het ondernemerschap. Ze zijn dus een ‘ondernemers-adviesbureau’. De professionals van Bol Adviseurs helpen ondernemers om het beste in hun bedrijf, in hun medewerkers en in zichzelf naar boven te brengen. Vindkracht13 ondersteunt in maximale zichtbaarheid, kernwaarde doorvertaling en kennisborging rondom marketingontwikkelingen. 

Bee-improve

Structureel zichtbaar, creatieve campagnes en een strategisch sparringpartner op gebied van online marketing. Dat is wat Vindkracht13 te bieden heeft. Wij zorgen ervoor dat jouw sociale kanalen naar een hoger niveau worden getild. Met zichtbaar goed gevonden oplossingen optimaliseren wij interne en externe werkprocessen die leiden tot meer merk bekendheid en promotors van jouw merk. Wij weten precies welke marketing uiting voor welke omzet zorgt en welke uiting juist niks oplevert. Zo blijven we continu optimaliseren en verbeteren voor Bee-improve

dak-xl

Dak-XL is de grootste dakshop in dakmaterialen en EPDM folie op maat. Ze zijn gevestigd in Schaijk en hebben ruim 25 jaar ervaring op en onder het dak. Sinds 2020 bestaat het online merk genaamd ‘Dak-XL’. In samenwerking met de Webwinkel Company hebben wij de website gebouwd in Magento2. Hierbij hebben wij een grote bijdrage geleverd met onze offertemotor. Met de offertemotor (ook wel dak-calculator genoemd) kunnen bezoekers op de website eenvoudig de prijs van hun dak op maat berekenen. Wij hebben Dak-XL geholpen met het maken van verschillende variaties op hun logo en wij zijn actief bezig met adverteren op Google Ads. Hierbij zorgen wij ervoor dat de juiste doelgroep benaderd wordt en de juiste locatie.

de helden van kien

De Helden van Kien is een multifunctioneel horecapaviljoen en biedt heerlijke lunch, diner en borrel met schitterend uitzicht over park de Kienehoef in Sint-Oedenrode. Als online marketing mentor is Vindkracht13 gevraagd om Hellen en De Helden van Kien te ondersteunen in verschillende (online) marketingactiviteiten.

MARKETING BORDEVOL ENERGIE EN ENTHOUSIASTME
Tijdens de samenwerking  tussen Vindkracht13 en De Helden van Kien focussen we op het geven van coaching, het consistent gebruiken van hun huisstijl in marketinguitingen, Google Analytics, Facebookreclame en nog veel meer. We hebben ook een plan gemaakt voor de webshop van De Helden van Kien. Wij laat regelmatig iets zien wat we voor andere bedrijven hebben gedaan, maar alleen ter inspiratie, want elk bedrijf krijgt een eigen aanpak.

fresh-valley

Fresh Valley is specialist in het duurzaam kweken van trostomaten. Kwaliteit, voedselveiligheid en hygiëne staan bij Fresh Valley hoog in het vaandel en dat proef je!

Onze locaties in Uden (27.500 m2) en Maasbree (62.500 m2), zijn goed voor het kweken van ruim 16 miljoen trostomaten per jaar.

Wij maken een website, presentatie en animatie die Fresh-Valley als 1 totaal-concern presenteert. Een grote familie met (5) locaties, 26 hectare glastuinbouw, ruim 300 medewerkers, glastuinbouw waar alles groeit en bloeit. Vooral de mensen die er werken, zij krijgen kansen om te leren en door te groeien

guus. studio 

In het hartje van Meierijstad staat een zeer bijzondere studio. Een waar mensen worden gevormd. In mentale en fysieke zin. Een studio waar je met jezelf aan de slag gaat om het maximale uit jezelf te halen, je fijner en fitter te voelen. Een studio waar persoonlijke aandacht een understatement is.

Als vindkracht13 zijn wij trots dat wij mogen bijdragen aan de zichtbaarheid en marketingstrategie van Guus.studio. 

Mellantas

In het Limburgse Sevenum vind je komkommerkwekerij Mellantas. Al jarenlang steken zij de aandacht, liefde en zorg in hun komkommerteelt die nodig is voor de beste kwaliteit komkommers. Het doel van Mellantas? Kwalitatief en milleuverantwoord produceren zodat zij aan alle verwachtingen van hun klanten kunnen voldoen. Of beter gezegd, de beste komkommers van heel Nederland leveren.

Samen met Mellantas helpt Vindkracht13 de online positie en zichtbaarheid van de komkommerkwekerij versterken. Dat doen we door het merkverhaal van Mellantas aan te scherpen en de kernwaarden consistent te communiceren. Zowel intern, als extern. Social media is hierin een belangrijk medium. Je bewust zijn van jouw online zichtbaarheid op dit kanaal is een essentieel onderdeel van je kernwaarden.

mindkick

Sta je met knikkende knieën en overslaande stem een presentatie te geven? Is je concentratie in de kantoortuin altijd zoek of durf je tijdens een meeting je moment niet te pakken? Enorm frustrerend, helemaal als je weet dat je het wél in je hebt. Het komt er op cruciale momenten alleen niet uit. Nóg niet. 

Met Mindkick helpt Marianne iedereen die wil leren stoppen met tobben en starten met pieken; van medewerkers met spanningen op het werk en acteurs met podiumvrees tot agenten bij de Nationale Politie. Een therapie dat mensen flexibeler leert omgaan met zijn gedachten en gevoelens en meer controle geeft over je gedrag in lastige momenten. Door de juiste vragen te stellen en met praktische adviezen geeft zij je inzicht in jouw gedachten en helpt ze patronen blootleggen én doorbreken.

praxis klus container

Praxis heeft meer dan 140 vestigingen in heel Nederland. Je vindt ze daarom echt overal. Dus wil je graag een afvalcontainer huren? Dan ben je bij Praxis-kluscontainer.nl aan het juiste adres! Zij bieden je de mogelijkheid om overal in Nederland een afvalcontainer of opslagcontainer te huren. En als je dat wil, staat deze container binnen 24 uur bij jou voor de deur. Op een door jou gekozen moment halen ze deze weer voor je op. Makkelijker wordt het niet!

Vindkracht13 is het aanspreekpunt voor Praxis-kluscontainer als het  gaat om online marketing resultaat. Wekelijks contact als basis voor een goede samenwerking. Het strategisch marketingplan als basis voor meetbaar resultaat.

tielemams

Tielemans teelt komkommers en tomaten voor de Nederlandse- en Europese markt. Kwaliteit, milieu en duurzaamheid zijn de belangrijkste speerpunten in hun bedrijf. Hun producten voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Vindkracht13 ondersteunt bij de zichtbaarheid op LinkedIn en Facebook, Consistentie in huisstijl en een vacature promotievideo

benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor jou?

Neem dan contact met ons op!

3 + 14 =

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.