WEBwinkel vakdagen 2022 - vindkracht13

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Kom leren en laat je inspireren

Als kennispartner maken wij marketingprocessen slimmer, de techniek erachter begrijpelijk, de invulling persoonlijk, de uitingen consistent, de resultaten meetbaar en de groei schaalbaar. 

woe. 29 & don. 30 juni 

jaarbeurs utrecht

10:00 – 17:00

hal 7

stand 4 

Werkplek Vindkracht13

 Tijdens deze vakbeurs geven we tips die je direct helpen om ook beter online zichtbaar te zijn. Op de korte en lange termijn.

Wij geloven in meetbaar resultaat, onderscheiden in toegevoegde waarde is en indien mogelijk met een onderscheidende creatieve of humoristische inslag. Wij kijken naar de kernwaarden van een organisatie en vertalen die door naar een passende marketingstrategie, binnen de kanalen waar de doelgroep actief is.
 

Meetbaar resultaat

Dankzij slimme online tracking kunnen wij elke uiting meetbaar maken in omzet, waardoor je als ondernemer precies weet wat uiting oplevert in euro’s. Van iedere uiting. Zowel online als offline.

Voordat je dit goed kan toepassen binnen je bedrijf, moet er intern kennis zijn en het belang ervan worden ingezien. Wij borgen deze kennis binnen een organisatie en zorgen voor intern draagvlak.

Marketingkennisborging?
We zijn letterlijk de mentor voor Online Marketing. In een vast blok per week leren, inspireren we de marketeers en creëren we samen mooie, passende marketing. Dit doen we 4 uur per week waarin we altijd starten met leren (kennisoverdracht), vervolgens de kennis direct toepassen en afsluiten met een stukje inspiratie (goede en slechte voorbeelden).

Zo komen organisaties los van adhoc marketing en gaan ze meer naar een “organisatiebreed gedragen marketing strategie” met draagvlak op alle afdelingen. 


Blijf je op 8 februari iets bedenken voor de aankomende valentijn, last minute een Black friday deal of plan je elk kwartaal een leuke periodieke campagnes die passen bij je merk?

Zorg dat je deze vakbeurs over e-commerce en online marketing niet mist en meld je gratis aan!

Websites in beheer

Pagina's online content

Focus

Online prestaties

Uw producten en diensten staan natuurlijk op uw website en zitten letterlijk bij uw klanten in hun broekzak via hun mobiele telefoon. Bent u bij hen “Top of mind?” en laat u hen vinden wat zij verwachten te vinden?

Met online optimalisatie van uw website (en merk) zal de online klantervaring  verbeteren en zorgt u voor herkenbare klantgerichte zichtbaarheid binnen uw doelgroep. Start direct een proefperiode om vrijblijvend kennis te maken met onze werkwijze. 

Wij maken elke marketing uiting meetbaar in omzet!

 

mindset: klantfocus

Uw (toekomstige) klanten willen op hun wenken worden bediend, los van alle interne processen die daarvoor nodig zijn. Als u in staat bent aan de klantverwachtingen te voldoen en deze (waar mogelijk) zelfs te overtreffen ontstaat niet alleen een tevreden klant maar zelfs een promotor van uw organisatie. Door een klantgerichte mindset binnen uw organisatie ontstaat engagement aan beide zijden (intern en extern). Samen zorgen zij voor extra positieve zichtbaarheid en betrokkenheid. Door de klant- en interne werkprocessen beter op elkaar af te stemmen geautomatiseerd in te richten, ontstaat online optimalisatie in optima forma!

klant generatie

Online (offerte-)aanvragen zijn anno 2021 perfect klantgericht te automatiseren. Dit resulteert in een effectief proces voor uw medewerkers en uw (potentiële) klanten. “Geen offerte is hetzelfde want geen klant is hetzelfde”… Desondanks kan een slimme offerte-generator rekening houden met alle uitzonderingen. 

Met de modulaire online offerte-motor kunt u op basis van slimme businesslogica zeer complexe prijscalculaties en simulaties laten uitvoeren, zonder dat u daar zelf tijd aan hoeft te besteden. De klant draait letterlijk zelf aan de knoppen en bepaalt zijn eigen perfecte offerte.

Alle uitzonderingen worden hierin meegenomen en afspraken kunnen direct worden ingepland in een online agenda, die rekening houdt met uw personele bezetting. Klanten weten direct wat een product of dienst kost en per wanneer dit voor hen beschikbaar is. U krijgt binnen dit proces de kans om upselling te doen, door gerelateerde product(opties) te tonen. Deze tool is open source wordt gekoppeld aan uw online boekhouding die o.a. direct de BTW reserveert en een factuur genereert. 

meetbaar meer tijd voor tevreden klanten?

Een succesvolle strategie om meer klanten tevreden te houden én te behouden, is de customer success strategie. Met deze strategie beginnen vergt een klantgericht mindset, inzet van alle betrokken teams en managers. Door terugkerende processen slim in te richten ontstaat er meer tijd voor “klantcontact” en “klantverwondering”, waardoor uw medewerkers de vrijheid krijgen om echt een stap extra te doen voor nieuwe maar in de eerste plaatst, juist voor bestaande klanten! 

WIJ KRIJGEN KRACHT VAN ONZE KLANTEN

KLANTGERICHTE SERVICEMODULES:

contentmotor

Marketing uitingen genereren in een handomdraai, alles consistent in de juiste huisstijl. Onze contentmotor versnelt de marketing(content) productie, onafhankelijk van toeleveranciers.

Snel, scherp en vernieuwend worden marketingcampagnes (en alle onderdelen die daarbij horen) gegenereerd en geproduceerd. Toepasbaar op o.a. e-mails, bannersets, advertenties, video’s, brochures etc.  Elke uiting is te personaliseren per ontvanger, per product en per campagne. 

offertemotor

Klanten draaien letterlijk zelf aan de knoppen om hun ideale product- en dienstsamenstelling online samen te stellen en te offeren.

Wachten op reactie of een offerte is verleden tijd. Ook wachtmuziek, Interne overdracht in vakantietijd en “wij komen er later op terug” komen te vervallen.

Verkoop meer, vaker, sneller en klantgerichter! De veelgestelde vragen worden binnen dit proces direct beantwoordt.

pr(o)motor

 De PR(o)Motor is  de basis van uw online (merk-)strategie en het instrument voor meetbare engagement, waarbij elke uiting  meetbaar is in omzet. 

Wij hebben de juiste open source software in huis om inzicht te generen in wat marketing daarwerkelijk oplevert. Hoort u wel eens de uitspraak “marketing is niet meetbaar?”. Knik dan niet instemmend maar kom bij ons op de koffie. Wij optimaliseren uw marketingbudget op basis van meetbaar resultaat.

STARTMOTOR

Tevreden klanten & gemotiveerd personeel blijven verwonderen? Start met marketing vanuit het hart (van uw organisatie).

Laat ze vol trots hun eigen verhaal vertellen in hun (sociale) netwerken en vergoot uw merkzichtbaarheid & tevredenheid.

Ze maken voor het eerst kennis met uw organisatie en genieten van  een heerlijk warm bad, in plaats van een teleurstellende koude douche.

Overtref verwachtingen en start met persoonlijk automatiseren & motiveren .

zichtbaar goed gevonden

Wij verzorgen voor jullie zichtbaarheid in de breedste zin van het woord en borgen deze kennis binnen jullie organisatie.

Dit doen wij samen met onze partners. Jullie hebben 1 aanspreekpunt voor de marketingstrategie en algemene voortgang. Wij waarborgen de voortgang voor een vast bedrag per maand.

Vraag direct een demo aan en wij laten graag de mogelijkheden en toepassingen zien voor jullie organisatie!

Zet de eerste stap om u te laten verwonderen!

 

Scan bovenstaande QR-code om ons automatisch toe te voegen aan uw contacten!
 • Ontvang na betaling 13 credits die je zelf mag verdelen

 • Hidden
 • Toegestane bestandstypen: eps, pdf, jpg, ai, psd, png, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
  Mocht u een EPS-bestand ter beschikking hebben, stuur dat dan per e-mail naar video-animatie@online-optimalisatie.nl (!)
 • Mocht u uw logo op een openbare online locatie beschikbaar hebben, deel dan het adres hier
 • American Express
  MasterCard
  Visa
  Maestro
  Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa, Maestro
   
 • 0,00 €

Wij zijn online en offline zichtbaar in zowel landelijke als regionale kranten, tijdschriften en platformen

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.