Irrus.nl

Irrus.nl helpt bedrijven met optimaliseren van hun Microsoft 365 omgevingen. Het Veghelse IT bedrijf integreert bedrijfsprocessen met de toepassingen van Microsoft 365 als OneDrive, SharePoint, Teams, Exchange en Outlook. Zij helpen met de integratie van de belangrijkste bedrijfsapplicaties met Microsoft 365. Hun specialisten zorgen ervoor dat voor iedere medewerker, klant of leverancier de juiste informatie altijd beschikbaar is. Ongeacht plaats, tijd of apparatuur.

Stap voor stap naar consistente, onderscheidende en zichtbare marketing campagnes met meetbaar resultaat!

vindkracht13 is DE MARKETING MENTOR VAN IRRUS!

“De samenwerking met Vindkracht13 is prettig en doeltreffend!”

Niels Vervoort, algemeen directeur van Irrus.nl:

“Bij Irrus noemen we ons ‘Microsoft cloud specialist’. Met de toepassingen van Microsoft 365 als OneDrive, SharePoint, Teams, Exchange en Outlook integreren we naadloos de bedrijfsprocessen van onze klanten. Onze specialisten zorgen ervoor dat voor iedere medewerker, klant of leverancier de juiste informatie altijd beschikbaar is, ongeacht plaats, tijd of apparatuur. Dat doen we projectmatig met maatwerk op verzoek van de klant, maar we bedienen ook bedrijven met standaardoplossingen. Voor dat laatste riepen we de hulp in van Geert van der Heijden van Vindkracht13.

We wilden onze gestandaardiseerde IT-oplossingen voor een brede markt vindbaar en aantrekkelijk maken en we hebben Geert gevraagd ons daarin te begeleiden. Allereerst door middel van uitingen via onze online kanalen, maar ook vroegen we hem mee te denken over de marketing van de beurs die we aan het organiseren waren. Die beurs is uiteindelijk door Corona niet doorgegaan, maar staat zeker nog op de planning voor een later tijdstip.”

Denkt én onderneemt mee

“Vindkracht13 denkt én onderneemt met Irrus mee en dat waardeer ik enorm in hen. Zij geven ons regelmatig huiswerk, zodat we sommige werkzaamheden zelf kunnen oppikken en uitvoeren, want als klein bedrijf hebben we geen enorm marketingbudget. Vindkracht13’s sterke punten zijn aan de ene kant de kennis van marketingprocessen en vindbaarheid die zij aan de andere kant feilloos weten te vertalen naar campagnes. Hands on zorgen dat het voor elkaar komt, van strategie tot het uitzetten van acties. Vindkracht13 heeft ons verrast met ideeën om onze proposities te laten aansluiten op de marketingprocessen. Zij gaan net wat verder dan de oorspronkelijke vraag en weten daarmee een strategische samenwerking te bewerkstelligen.

“Van strategie tot het uitzetten van acties”

Het gaat goed met Irrus en de plannen voor de toekomst zijn dan ook een beetje afhankelijk van hoe snel wij nieuw personeel kunnen vinden voor alle projecten die nog op stapel staan.

Het zou niet verstandig zijn om ons klantenbestand nu te snel verder uit te breiden, want dat zou ten koste gaan van de bestaande klanten en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zodra het personeelsbestand op orde is, gaan we samen met Geert weer werken aan de online marketing en zodra Corona voorbij is komt de beurs ook weer in beeld.”

DE KRACHT VAN VINDKRACHT13

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

LINKEDIN SLIDER

LinkedIn Slider

Denkt én onderneemt mee

“Geert denkt én onderneemt met Irrus mee en dat waardeer ik enorm in hem. Hij geeft ons regelmatig huiswerk, zodat we sommige werkzaamheden zelf kunnen oppikken en uitvoeren, want als klein bedrijf hebben we geen enorm marketingbudget. Geerts sterke punten zijn aan de ene kant zijn kennis van marketingprocessen en vindbaarheid die hij aan de andere kant feilloos weet te vertalen naar campagnes. Hands on zorgen dat het voor elkaar komt, van strategie tot het uitzetten van acties. Geert heeft ons verrast met zijn ideeën om onze proposities te laten aansluiten op de marketingprocessen. Hij gaat net wat verder dan de oorspronkelijke vraag en weet daarmee een strategische samenwerking te bewerkstelligen.

“Van strategie tot het uitzetten van acties”

Het gaat goed met Irrus en de plannen voor de toekomst zijn dan ook een beetje afhankelijk van hoe snel wij nieuw personeel kunnen vinden voor alle projecten die nog op stapel staan. Het zou niet verstandig zijn om ons klantenbestand nu te snel verder uit te breiden, want dat zou ten koste gaan van de bestaande klanten en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zodra het personeelsbestand op orde is, gaan we samen met Geert weer werken aan de online marketing en zodra Corona voorbij is komt de beurs ook weer in beeld.”

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Februari 2023

  Ma. Di. Wo. Do. Vrij. Zat. Zo.
  1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28

  February 3, 2023

  February 4, 2023

  February 6, 2023

  February 7, 2023

  February 9, 2023

  February 10, 2023

  February 11, 2023

  February 13, 2023

  February 14, 2023

  February 16, 2023

  February 17, 2023

  February 18, 2023

  February 20, 2023

  February 21, 2023

  February 23, 2023

  February 24, 2023

  February 25, 2023

  February 27, 2023

  February 28, 2023

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.