Home / Mindkick-workshop

Mindkick-workshop

Waarom klappen we vaak dicht op het moment suprême? Hoe haal je je brein uit de faalangstmodus? Omgaan met druk, stress en spanningen kan verdraaid lastig zijn. Mindkick helpt je te stoppen met tobben en te starten met pieken. Een-op-een of in teamverband leer ik je omgaan met je gedachten, te focussen op je doel en het beste uit jezelf te halen. Een mentale schop in de goede richting om succesvol en gelukkig te zijn. Op je werk, thuis, op het veld of op het podium.

Klant

Mindkick-workshop

Klant sinds

jul, 2022

FOCUS WORKSHOP.
ZICHTBAAR GOED GEFOCUST

Intensieve focustraining + 2x coachmoment = € 1.300 euro p/p excl. 21% btw

In samenwerking met Mindkick Coaching heeft Vindkracht13 de perfecte leuke en leerzame focustraining samengesteld. Ervaar meer rust, meer resultaat en meer controle. We werken in een kleine groep van maximaal 6 deelnemers. De manier waarop we handelen in ons dagelijks (werk-)leven heeft te maken met verschillende factoren. Hoe we onze aandacht richten, en de keuzes die we hierin kunnen maken, is hierin erg belangrijk. In deze training ervaren jouw toppers hoe aandacht werkt en hoe ons handelen hierdoor beïnvloed wordt.

Intensieve focustraining + 2x coachmoment = € 1.300 euro p/p excl. 21% btw

hoe

ONDERDELEN:

• Hoe werkt het?
• Hoe kunnen we bij afleiding weer terug in onze taak komen?
• Wat zijn de meest voorkomende valkuilen en energielekken?
• Meerdere ervaringsoefeningen (afhankelijk van aantal deelnemers)
• Wat kan het opleveren om het anders te doen?
• Individueel focusplan maken
• Effectiever werken & intern draagvlak

BEWUSTWORDING

Aan het einde van de training zal iedere deelnemer een individueel focusplan maken. In dit focusplan beschrijft ieder individu zijn/haar lastige situaties en wat hij/zij kan doen in deze situatie om de aandacht weer op de taak te richten. Daarnaast staan we uiteraard stil bij valkuilen die op de loer liggen! We geven tips om dit effectief intern te bespreken.

NOODZAAK

Na dit dagdeel is de bewustwording gecreëerd en voelt men de noodzaak. Ze zullen dit gaan toepassen en ze zullen gaan ervaren dat dit soms makkelijk en soms moeilijk zal gaan. Vandaar dat wij het waardevol vinden om na deze training nog twee individuele momenten te plannen van 30 minuten (4 en 8 weken na de training).
Dit helpt mensen om te kunnen sparren over lastige momenten (wat kun je doen) en daarnaast zorgt dit voor borging voor de lange termijn. 

Een tip van marianne

Wil je leren pieken op het juiste moment?

 

Leer wat jij nodig hebt om succesvol en gelukkig te zijn!

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.