mellantas

In het Limburgse Sevenum vind je komkommerkwekerij Mellantas. Al jarenlang steken zij de aandacht, liefde en zorg in hun komkommerteelt die nodig is voor de beste kwaliteit komkommers. Het doel van Mellantas? Kwalitatief en milleuverantwoord produceren zodat zij aan alle verwachtingen van hun klanten kunnen voldoen. Of beter gezegd, de beste komkommers van heel Nederland leveren.

Zichtbaarheid op Linkedin en facebook

Samen met Mellantas helpt Vindkracht13 de online positie en zichtbaarheid van de komkommerkwekerij versterken. Dat doen we door het merkverhaal van Mellantas aan te scherpen en de kernwaarden consistent te communiceren. Zowel intern, als extern. Social media is hierin een belangrijk medium. Je bewust zijn van jouw online zichtbaarheid op dit kanaal is een essentieel onderdeel van je kernwaarden.

Zo laten wij Mellantas zien dat door bewust bezig te zijn met de inhoud van je content, je consistent de merkbelofte kan communiceren via social media. Een vertaalslag van kernwaarden naar content is dan ook de basis van iedere content strategie.

Vacature promotievideo

Mellantas groeit als kool. Daarom zijn we druk bezig geweest met het schieten van beelden bij de komkommerkwekerij. Deze hebben we verwerkt tot diverse vacaturevideo’s zoals de video hiernaast. Om de video’s tot hun recht te laten komen hebben we ook de webpagina voor de vacatures ingericht. Door de juiste tone of voice te gebruiken waren de openstaande vacatures binnen no-time ingevuld.

consistentie in huisstijl

Een passende huisstijl mag natuurlijk niet ontbreken bij het merk. Op basis van elementen uit het logo en geïnspireerd door de bestaande middelen van Mellantas hebben we een huisstijl weten te creëren waarin iedereen de komkommerkwekerij herkent.

 

Bedrijfsvideo

Als kers op de taart hebben we voor Mellantas ook een bedrijfsvideo gemaakt: een kijkje in de kassen van Mellantas. Met deze bedrijfsvideo krijgen potentiële medewerkers, partners en andere stakeholders een goed beeld van de uniekheid van het merk inclusief hun werkwijze. 

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.