Home / Klantervaringen / Webwinkel company

Webwinkel company

Voor het realiseren van online zichtbaarheid in de breedste zin van het woord werkt Vindkracht13 samen met partners. Eén van die partners zijn wij: Webwinkel Company, een organisatie met ruime ervaring met het bouwen van gebruiksvriendelijke en uitstekend vindbare webshops en websites.

Klant

Webwinkel company

Review datum

mei, 2021

Een slimme samenwerking

De samenwerking met Geert bevalt ons uitstekend: hij weet de juiste vragen te stellen aan de klant en hij weet de vertaalslag te maken tussen wat de klant wil en hoe dat er technisch uit zou moeten zien, zodat hij ons kan briefen. Hij heeft enorme kennis van zaken en dat zorgt voor gemakkelijk schakelen. Tegelijk is hij blij met het advies dat wij hem vanuit onze expertise geven. Geert weet heel goed wat hij doet en hij leert snel.

Rahied

Webwinkel company

WebDesign
Website Optimalisatie

hoe

We bouwen professionele webshops met diverse opties op maat en een professioneel grafisch ontwerp. In de afgelopen periode hebben we zo’n 300 platformen neergezet, veelal voor winkels. We maken niet alleen webshops, ook kassakoppelingen, voorraadkoppelingen en eventueel koppelingen met andere winkels of leveranciers. We bouwen het zo dat de klant zoveel mogelijk zelf kan doen en niet alles uit handen hoeft te geven. Dat bespaart tijd en geld en is ook nog eens efficiënter.

“Geert zorgde voor de online vindbaarheid en het marketingtraject”

Ik ben in contact gekomen met Geert van Vindkracht13 via Business Netwerk International, een groep ondernemers die elkaar helpt. Samen hebben we, om te kijken of samenwerken ons zou bevallen, een eerste traject gedaan voor een dakrenovatiebedrijf. Webwinkel Company realiseerde het technische gedeelte van de website, de webshop en het maatwerkgedeelte dat de dakdekker nodig had. Geert zorgde voor de online vindbaarheid en het marketingtraject en hij begeleidde het hele traject.

Geert weet heel goed wat hij doet en hij leert snel!

Bekijk andere reviews

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.