Power Community Sint Oedenrode
Een gezond leven creëren door middel van sport en coaching voor ambitieuze en ondernemende mensen. Sport om je fit te maken en op weg te helpen, coaching om te zorgen dat je gaat doen wat je al weet. Dat je de acties gaat ondernemen om je ‘ongezonde’ patronen en gewoontes te doorbreken. Om alles uit je leven te kunnen halen. Het bieden van nieuwe energie voor je lijf, werk, gezin en jezelf. Wij werken met een eigen coachingsmethode en aan de hand daarvan zijn onze programma’s ontwikkeld. Wij zijn een uniek concept dat psychologie combineert met sport. No nonsense. En daarom werkt het.
DENKT ÉN ONDERNEEMT MEE
MARKETING STRATEGIE, WEBSITE OPTIMALISATIE, PROCESS OPTIMALISATIE, ONBOARDING NIEUWE KLANTEN

Niels Vervoort, algemeen directeur van Irrus.nl:

“De samenwerking met Vindkracht13 is prettig en doeltreffend!”

“Bij Irrus noemen we ons ‘Microsoft cloud specialist’. Met de toepassingen van Microsoft 365 als OneDrive, SharePoint, Teams, Exchange en Outlook integreren we naadloos de bedrijfsprocessen van onze klanten. Onze specialisten zorgen ervoor dat voor iedere medewerker, klant of leverancier de juiste informatie altijd beschikbaar is, ongeacht plaats, tijd of apparatuur. Dat doen we projectmatig met maatwerk op verzoek van de klant, maar we bedienen ook bedrijven met standaardoplossingen. Voor dat laatste riepen we de hulp in van Geert van der Heijden van Vindkracht13.  

We wilden onze gestandaardiseerde IT-oplossingen voor een brede markt vindbaar en aantrekkelijk maken en we hebben Geert gevraagd ons daarin te begeleiden. Allereerst door middel van uitingen via onze online kanalen, maar ook vroegen we hem mee te denken over de marketing van de beurs die we aan het organiseren waren. Die beurs is uiteindelijk door Corona niet doorgegaan, maar staat zeker nog op de planning voor een later tijdstip.”

DENKT ÉN ONDERNEEMT MEE
Guus van Diest
EIGENAAR
Power Community Sint Oedenrode
DENKT ÉN ONDERNEEMT MEE

“Geert denkt én onderneemt met Irrus mee en dat waardeer ik enorm in hem. Hij geeft ons regelmatig huiswerk, zodat we sommige werkzaamheden zelf kunnen oppikken en uitvoeren, want als klein bedrijf hebben we geen enorm marketingbudget. Geerts sterke punten zijn aan de ene kant zijn kennis van marketingprocessen en vindbaarheid die hij aan de andere kant feilloos weet te vertalen naar campagnes. Hands on zorgen dat het voor elkaar komt, van strategie tot het uitzetten van acties. Geert heeft ons verrast met zijn ideeën om onze proposities te laten aansluiten op de marketingprocessen. Hij gaat net wat verder dan de oorspronkelijke vraag en weet daarmee een strategische samenwerking te bewerkstelligen.

“Van strategie tot het uitzetten van acties”

Het gaat goed met Irrus en de plannen voor de toekomst zijn dan ook een beetje afhankelijk van hoe snel wij nieuw personeel kunnen vinden voor alle projecten die nog op stapel staan. Het zou niet verstandig zijn om ons klantenbestand nu te snel verder uit te breiden, want dat zou ten koste gaan van de bestaande klanten en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zodra het personeelsbestand op orde is, gaan we samen met Geert weer werken aan de online marketing en zodra Corona voorbij is komt de beurs ook weer in beeld.”

Een tip van Guus

 

Als ik Geert een tip zou moeten geven zou ik zeggen:

“Blijf vooral gefocust op je eigen strategie.”

“Ik vind het leuk hoe Geert zijn eigen, vaak tegendraadse kijk heeft op hoe je klanten blij maakt en hoe hij dat met grote creativiteit uitwerkt. Ik werk graag samen met Geert en hoop dat nog lang te blijven doen!”

 • December 2021

  Ma. Di. Wo. Do. Vrij. Zat. Zo.
  1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 31

  December 2, 2021

  December 6, 2021

  December 7, 2021

  December 10, 2021

  December 13, 2021

  December 14, 2021

  December 17, 2021

  December 20, 2021

  December 21, 2021

  December 23, 2021

  December 24, 2021

  December 27, 2021

  December 28, 2021

  December 30, 2021

  December 31, 2021

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.