Home / Klantervaringen / Ons witte kerkje

Ons witte kerkje

In het Brabantse Ommel, middenin de prachtige Peel en op slechts 800 m afstand van de kronkelende beek de Aa, ligt een wit kerkje. Met mijn man en drie kinderen ben ik daar in 2020 gaan wonen en vervolgens gaan klussen. In één gedeelte van het kerkje komt een Bed & Breakfast en in de tuin staat een huisje waarin een gastenverblijf is gevestigd.

Klant

Ons witte kerkje

Review datum

mei, 2021

Een historische B&B met een moderne website

Geert luistert heel goed naar wat je nodig hebt. Volgens mij kan hij alles maken, maar daar heb ik geen behoefte aan en dat vindt hij ook prima. Hij liet wat voorbeelden zien van sites die ook voor mij bruikbaar en werkbaar zouden zijn en daaruit heb ik er eentje gekozen – of eigenlijk heb ik dat door mijn man laten doen. Geert heeft me vervolgens precies laten weten wat hij nodig had aan foto’s en teksten. Hij heeft exact gemaakt wat ik wil en binnen de eenvoud die ik wilde is het toch een supermoderne site geworden en dat vond ik wel verrassend.

Janneke

Ons witte kerkje

WebDesign

hoe

Toen het gastenverblijf klaar was, wilde ik er natuurlijk zo snel mogelijk ook gasten in krijgen. Het aantrekken van gasten begint met een goede website, maar ik heb van het maken van websites totaal geen verstand… en ik heb er ook geen tijd voor (en geen zin in). Ik moest dus iemand vinden die me alles uit handen neemt wat ik niet zelf kan en me aanstuurt in de dingen die ik wél zelf kan en wil doen, zoals de fotografie en teksten voor de site.

“Binnen de eenvoud die ik wilde is het toch een supermoderne site geworden”

Geert kende ik al, omdat hij ook een website voor het bedrijf van mijn man heeft gemaakt. Dat is een hypermoderne, geavanceerde site –  eigenlijk precies wat ik niet wilde. Ik wilde een eenvoudige, leuke site met een boekingssysteem. Geen probleem voor Geert. Hij kwam hier om de locatie te bekijken en gaf meteen aan dat de naam, waarover toen nog geen beslissing was genomen, heel belangrijk was. Na een avondje brainstormen werd het op z’n Brabants ‘Ons witte kerkje’. De Bed & Breakfast kreeg de naam ‘In ons witte kerkje’ en het gastenverblijf werd ‘Bij ons witte kerkje’. Zo weet je precies waar je terecht komt.

Iemand die me alles uit handen neemt

Ons witte kerkje

Bekijk andere reviews

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.