Home / Klantervaringen / Nayley’s Cakes

Nayley’s Cakes

Nayley’s Cakes is een bakkerij die speciale lekkernijen bakt voor elke gelegenheid. De eigenaresse is ooit begonnen als een hobbybakker en momenteel uitgegroeid tot een specialist in het maken van persoonlijke taarten, cupcakes en andere unieke sweets. Ze worden vakkundig afgestemd op de eigen ideeën en smaak van de klanten en vervolgens met haar creatieve invulling afgewerkt en opgemaakt.

Klant

Nayley’s Cakes

Review datum

Apr, 2021

Websitedesign en procesoptimalisatie

Het is fijn om met Geert te werken. Hij denkt graag mee, hij heeft kennis van zaken, hij luistert goed naar wat je behoeftes zijn en springt daarop in. Geert weet precies wat hij kan aanbieden om je vragen op te lossen en te realiseren wat je nodig hebt. Waar hij mij het meeste mee heeft verrast, is de alles-in-één-oplossing die hij biedt, waarin alle software met elkaar samenwerkt en alles soepel verloopt.

Amourette

Nayley’s Cakes
Bakker & Eigenaresse
WebDesign
Website Optimalisatie

hoe

Amourette Leito, bakker en eigenaresse van Nayley’s Cakes:

“Geert van Vindkracht13 is het complete plaatje!”

“Mijn bedrijf Nayley’s Cakes is een bakkerij, die taarten maakt voor elke gelegenheid. Ooit begonnen als hobbybakker ben ik met Nayley’s Cakes uitgegroeid tot specialist in het maken van persoonlijke taarten, cupcakes en andere unieke zoetigheden. Elke bestelling wordt afgestemd op de ideeën en de smaak van de klant. We maken een ontwerp en gaan aan de slag.

Begin 2020 was ik op zoek naar iemand die mijn bestaande, statische website kon omzetten in een dynamische site. Via via kwam ik Geert tegen. Dat niet alleen: hij was ook nog eens op zoek naar iemand die een bruidstaart kon maken voor een bevriend stel. We konden dus voor elkaar aan de slag. Ik geloof niet in toeval, het moest gewoon zo zijn!

“Mogelijkheid om online een bestelling te plaatsen”

Mijn oude website werd door Geert niet alleen omgetoverd in een prachtige site, hij heeft voor mijn klanten ook de mogelijkheid ingebouwd om online een bestelling te plaatsen. In de tussentijd waren we hier bij Nayley’s Cakes bezig met het bouwen van een mooi bak-atelier. Als dat klaar is en ik ook daadwerkelijk de mogelijkheid heb om alle orders te verwerken, kunnen we pas goed van start. Ik wil dan zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan het beantwoorden van vragen van klanten, alles moet via de website kunnen plaatsvinden en duidelijk en gestroomlijnd zijn. Dat wordt binnenkort nog verder uitgerold.”

Alles is zo gestroomlijnd

Bij Nayley’s cakes loopt alles nu zo gestroomlijnd dat we erover denken om een groepje ondernemers die in dezelfde positie zitten bij elkaar te brengen om van Geerts diensten gebruik te maken. Mensen willen eigenlijk alleen maar doen waar ze goed in zijn, maar ze verzuipen in de administratie en zien geen uitweg. Bij Nayley’s cakes weten we inmiddels dat Geert het kan oplossen.

klantervaring nayleys cakes

Een tip van Amourette

De communicatie met Geert is helder en persoonlijk. Hij is eigenlijk het complete plaatje. Of ik nog tips voor hem heb?

Nee, hij zit nog vol tips voor mij!

Bekijk andere reviews

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.