Home / Klantervaringen / MH Media Online

MH Media Online

Mijn bedrijf MH Media Online ontwikkelt technische platforms voor matchings- en datingssites. We bedenken de concepten, bouwen de platforms en marketen ze. Bij MH Media Online werken vijf mensen.

Klant

MH Media Online

Review datum

mei, 2021

Website Optimalisatie & Marketing Mentor

"Geert is voor MH Media Online met name bezig met de online marketing van onze platforms, zoals het inrichten van nieuwe campagnes. Daarnaast werkt hij ook aan het optimaliseren van de websites: het verhogen van de zichtbaarheid, het bereiken van meer exposure. Geert heeft de eerste goede indruk zeker waargemaakt. Als ik me in percentages moet uitdrukken heeft hij in korte tijd zo’n 8 a 9% efficiency bereikt en dat is voor nu enorm hoog."

Mustafa

MH Media Online

WebDesign

hoe

Met Geert was er direct een klik!

Enige tijd geleden ontstond bij MH Media Online de behoefte aan iemand voor de online zichtbaarheid van onze producten. Ik plaatste een oproep op mijn Facebookpagina en al snel viel het me op dat in een heleboel van de vele reacties de naam van Geert van der Heijden van Vindkracht13 voorkwam. Ik heb toen een aantal mensen gesproken, waaronder Geert. Met hem was er direct een klik en ik heb dan ook heel bewust voor hem gekozen.

Extreme openheid tussen ons

Bekijk andere reviews

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.