Home / Klantervaringen / Baankracht

Baankracht

Loppersum arbeidsbemiddeling is een middelgroot uitzendbureau voor arbeidsmigranten, meestal van Poolse afkomst. Ze hebben continu tegen de 200 arbeidskrachten aan de slag, in vooral de logistiek en productie en daarnaast in de bouw en de agrarische sector. Loppersum Arbeidsbemiddeling verzorgt de huisvesting en de zorgverzekering voor een groot gedeelte van deze uitzendkrachten en daarnaast doen we de sociale begeleiding voor de krachten die de taal niet machtig zijn, zoals huisarts-, tandarts- en ziekenhuisbezoek. Voor de Nederlandse markt heb ik, samen met een collega uitzendbureau, Baankracht opgericht. Om te kijken of we de traditionele werkwijze in de uitzendmarkt een beetje overhoop kunnen gooien, hebben we Geert van Vindkracht13 ingeschakeld.

Klant

Baankracht

Review datum

mei, 2021

Automatiseren en robotiseren

Geert is communicatief heel sterk, komt zijn afspraken na en is heel duidelijk in wat hij wel en wat hij niet kan. Hij doet geen loze beloften, staat open voor feedback, denkt mee en luistert erg goed. Onze werkrelatie is open en ‘samen’: het is een partnership waarin we van elkaar leren. Geert straalt uit dat hij passie heeft voor zijn werk, op zo’n manier dat het bijna geen werken meer lijkt. Alles wat wij met Geert doen, voegt waarde toe aan ons bedrijf. We lachen wat af, maar als het serieus moet zijn, is het dat ook.

Boris

Baankracht

WebDesign
Creatieve Campagnes

hoe

Boris Smits, algemeen directeur van Loppersum Arbeidsbemiddeling en mede-eigenaar van Baankracht:

“We wilden weten of we de gebruikelijke processen kunnen automatiseren en robotiseren”

We wilden weten of we de gebruikelijke processen kunnen automatiseren en robotiseren. Als alles wat repeterend is in het administratieve proces kan worden geautomatiseerd, dan komen er zo min mogelijk mensen aan te pas en die kunnen dan weer worden ingezet om onze uitzendkrachten en klanten persoonlijke aandacht te geven. Dat vinden we heel belangrijk. 

Geert heeft ervoor gezorgd dat onze oogkleppen zijn afgevall

Bekijk andere reviews

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.