Kennisborging Online marketing

Hands-on Contentcreatie + Online marketing Strategie
Praktische tips en trucsStrategische keuzeafwegingen

Is CLAP Communicatieregie klaar voor online impact?

uur per maand

uur op locatie aanwezig

vaste tijdsblokken

%

kennisborging

1

Next level

Met ruim 10 jaar ervaring brengen wij uw marketing(afdeling) naar het volgende niveau. Qua kennis, effectiviteit en creativiteit. Wij bieden professionele hands-on op het gebied van online marketing, advertising, automation, tracking, contentbeheer, contentcreatie en het verbeteren van online en offline zichtbaarheid en vindbaarheid. Het meeste energie krijgen wij van deze elementen doorvertalen in een passende huisstijl, waarbij kennisoverdracht centraal staat. Allemaal gericht op het behalen van meer klantgerichtheid en meer rendement.

Marketing Mentor op locatie

2-4 keer per maand zijn we aanwezig op locatie om actuele online marketing-vraagstukken te beantwoorden, onderwerpen toe te lichten en inzicht te geven in de veelzijdigheid van het online marketing landschap. De andere blokken kunnen flexibel op afstand worden ingevuld, online of bij ons op locatie in Veghel.

 

 

t

Tussentijdse vragen?

De markt in continue in ontwikkeling en klanten verwachten een flexibele houding van ieder marketingbureau. Wij zijn beschikbaar voor actuele vragen en ontwikkelingen, zodat we de tussentijdse voortgang waarborgen en vragen niet lang blijven openstaan. Wij streven erna om de vragen zoveel mogelijk binnen de afgekaderde tijdsblokken te behandelen.

     

Kennisbank

Kennisborging is belangrijk binnen organisaties. Daarom raden wij aan om een online kennisbank aan te leggen, waarin de besproken cases worden opgenomen en gestelde vragen (en bijbehorende antwoorden) worden opgenomen. Exclusief beschikbaar voor de werknemers binnen de organisatie.  Er wordt in samenspraak afgestemd wie binnen de samenwerking verantwoordelijk wordt voor het notuleren en documenteren van de besproken punten en het onderhouden van de kennisbank.

Structuur in marketing-activiteiten

Onze ervaring heeft ons geleerd dat marketing effectief kan worden uitgevoerd als er stuctuur in zit, er gekeken wordt naar de toekomst en lering wordt getrokken uit het verleden. Altijd adhoc, achter de feiten aanlopen en altijd “JA” zeggen?
Of weloverwogen, strategisch groeien op de lange termijn?
Met de juiste focus kan er beter ingespeeld worden op actualiteiten en blijft er ruimte voor adhoc-werkzaamheden en is de marketingafdeling klaar voor positieve en negatieve scenario’s.

Marketingplanning

     

Wij hebben diverse templates en software beschikbaar om een marketingplanning op te zetten. Deze zijn vaak online toegankelijk zodat iedereen de voorgang (en het resultaat) kan inzien. De planning zorgt voor houvast en continuïteit.

Omzet meetbaar maken

Door o.a. structureel toepassing van UTM-tracking wordt inzichtelijk waar websitebezoeekrs, klanten en omzet vandaan komt. Deze inzichten hebben vaak flinke impact op het marketingbudget (en de verdeling ervan). Hoe zou jij het marketingbudget indelen als je precies wist waar de imzet vandaan kwam?

     

Het is ongelofelijk hoeveel voortgang wij pakken. Ons complete marektingteam krijgt uitleg over online marketingtechnieken en passen ze vrijwel direct toe. We zetten zelf de onderwerpen op de agenda, de ene keer strategisch, theoretisch of juist heel praktisch. 
Geert neemt ons mee aan de hand en we willen die niet meer loslaten!

Iris - Online Marketeer

Get Hooked Marketing, 's-Hertogenbosch

Een greep uit onze klanten die wij op deze wijze ondersteunen:

incl. marketing toolbox t.w.v € 1.995,-

Naast onze inzet en kennis is een marketing toolbox inbegrepen met een scala aan softwarelicenties | Zolang de samenwerking loopt.

€ 2.595,- per maand

Excl. BTW | 3 maanden proeftijd | Daarna geen opzegtermijn | geen onnodige kleine lettertjes

Effectief inspelen op de online-marketing-kansen!

Wij verzorgen voor uw zichtbaarheid in de breedste zin van het woord en borgen deze kennis binnen uw organisatie.

Dit doen wij samen met onze partners. U heeft 1 aanspreekpunt voor uw strategie en voortgang en wij waarborgen de voortgang voor een vast bedrag per maand.

Vraag direct een demo aan en wij laten u graag de mogelijkheden en toepassingen zien voor uw organisatie!

Zet de eerste stap om u te laten verwonderen!

 

9 + 10 =

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.