WEBWINKEL VAKDAGEN

Op 29 & 30 Juni is ipster samen met Vindkracht13 op de beurs te vinden. ipster en Vindkracht13 delen hierbij een stand, Vindkracht13 ondersteunt ipster met de voorbereiding voor de beurs, de werkzaamheden op de beurs en de opvolging na de beurs. Vindkracht13 zorgt dat het beursprofiel is ingericht en maakt een checklist zodat ipster beschikt over de juiste voorbereiding.

Daarnaast helpen wij ipster met het bedenken van leuke beursacties en de leadopvolging van geinteresserde bezoekers

MENTOR ONLINE MARKETING

Vindkracht13 ondersteunt Ipster 12 uur per week met online marketing. Hierbij helpen wij Ipster met het creëren en opzetten van een sterk merk. Samen met Ipster maken wij mooie marketing elementen die zij kunnen inzetten voor hun merk.

Wij leren Ipster onze marketing technieken die passen bij hun strategie en online zichtbaarheid. Elke week maken we stappen om het merk Ipster een sterke merkidentiteit te geven.

 

 

 

BRANDING

Vindkracht13 helpt Ipster om hun merk van de grond te krijgen. Dit doen wij door Ipster te helpen met het opstellen van hun eigen brandguide, hierin staat precies beschreven waar hun marketing uittingen aan moeten voldoen. In deze brandguide kun je vinden welke kleuren gebruikt moeten worden, hoe het logo gebruikt wordt, welke fonts gebruikt worden bij social posts en nog veel meer. 

Daarnaast helpt Vindkracht13 Ipster ook in de vertaalslag van hun merk, waar staat Ipster voor, welke doelgroep proberen zij te bereiken en op welke manier willen ze dat doen? Wij komen met creatieve ideeën en concepten met als doel Ipster van hun stoel te blazen. Met onze uitgebreide marketing toolbox hebben wij de mogelijkheid om dit daadwerkelijk voor elkaar te krijgen.

LANCERING

Samen werken we toe naar de lancering van het merk Ipster. Iedere week komen we dichterbij de stip aan de horizon. De lancering zal plaatsvinden tijdens de Webwinkel Vakdagen eind Juni. Voor die tijd zullen wij ervoor zorgen dat Ipster helemaal klaar is om het merk in de markt te zetten en daarbij goed voorbereid is op de toekomst.

Content creatie

Om een nieuw merk in de markt te brengen heb je ook munitie nodig op het merk onder de aandacht te brengen. Onze marketing toolbox beschikt over diverse tools waarmee wij complete social media sets kunnen maken voor een merk of uiting van een merk.

Zo hebben we gekeken naar diverse scenario’s die voor zouden kunnen komen in de toekomst en daar een social post over gemaakt. Reviews van klanten, de voordelen van ipster of juist een social post om het merk onder de aandacht te brengen. Door deze content voor te bereiden en visueel te maken heb je meteen een idee waar het merk naar toe wilt, of juist niet. Want slechte voorbeelden zijn ook bruikbaar voor de creatie van een merk

Facebook banner

LinkedIn Banner

Instagram story

Youtube Banner

Marketing planning

 

 

Bij Vindkracht13 helpt ipster met het plannen van hun marketingactiviteiten. Dit bestaat uit het opzetten van marketingcampagnes, posten op social media, versturen van nieuwsbrieven, inplannen van klantreviews en nog veel meer. 

Wij zorgen ervoor dat ipster gestructureerd marketingactiviteiten uitvoeren en vooruit werken. Hierdoor heb je meer tijd om adhoc zaken op te pakken en nog belangrijker, tijd om te evalueren en anticiperen.

Met onze marketing tool box helpen wij onze klanten op de efficiëntste manier mogelijk en laten wij hen kennis maken met de voordelen van online marketing tools.

Naast het plannen van de marketingactiviteiten helpen wij ipster met het inspireren en creëren van social media campagnes. Hierbij pakken we de content creatie op en brengen wij de campagnes in kaart, met als doel verwachtingen te overtreffen.

call ipster

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.