de Helden van Kien

De Helden van Kien is een multifunctioneel horecapaviljoen en biedt heerlijke lunch, diner en borrel met schitterend uitzicht over park de Kienehoef in Sint-Oedenrode. Als online marketing mentor is Vindkracht13 gevraagd om Hellen en het Helden van Kien team te ondersteunen in verschillende (online) marketingactiviteiten.

Online Marketing mentor

Marketing strategie

Omzet meetbaar maken 

Zichtbaarheid verhogen

Online klantgerichtheid

“Geert is enthousiast, energiek en flexibel en heeft een enorme kennis van zijn vak.”

Hellen Versantvoort, Sales, Marketing & Events 
De Helden van Kien:

“De Helden van Kien is een horecapaviljoen met een schitterend terras aan het water – een fantastische plek om te werken. Ik  heb een horecaopleiding, ervaring als eventmanager en de gastvrijheid zit in mijn bloed, maar bij mijn indiensttreding bij De Helden van Kien – begin 2020 –waren mijn sales- en marketingtaken redelijk nieuw voor mij.

Het afgelopen jaar ben ik daar dan ook volop ingedoken, om in augustus 2020 tot de conclusie te komen dat ik marketing weliswaar heel erg interessant vind, maar dat ik nog niet voldoende kennis heb om een goede strategie uit te zetten en uit te voeren.

Mijn baas Rob Jansen kent Geert van Vindkracht13 van een ondernemersnetwerk en tijdens een wandeling vielen de puzzelstukjes op hun plek: Geert zou ons gaan helpen met de marketing en tegelijk mij coachen, zodat ik de fijne kneepjes in de vingers krijg en kan groeien in mijn rol.”

“Ik leer liever in de praktijk dan uit een boek. Meteen al bij de eerste ontmoeting was er eens stevige klik en inmiddels ben ik laaiend enthousiast, niet alleen over wat ik allemaal al heb geleerd, maar ook over wat ik allemaal nog zál gaan leren!”

Hellen versantvoort

manager marketing & events
De Helden van kien

Marketing bordevol energie en enthousiastme

“Geert komt een vast dagdeel per week naar De Helden van Kien. Dat is fijn, want we hebben allebei een hectisch bestaan en zo weet ik dat er een vast ritme in onze ontmoetingen zit. Terwijl Geert en ik samen onze marketing onder handen nemen, legt hij mij van alles uit, zodat ik leer in het proces. Ik heb al coaching gehad in het gebruiken van onze huisstijl in marketinguitingen, Google Analytics, Facebookreclame en nog veel meer. We hebben ook een plan gemaakt voor de webshop van De Helden van Kien. Geert laat regelmatig iets zien wat hij voor andere bedrijven heeft gedaan, maar alleen ter inspiratie, want elk bedrijf krijgt van Geert een eigen aanpak. Hij weet wat hij in zijn marketing-gereedschapskist heeft, maar ook wat hij er voor precies ons bedrijf uit moet halen en wat niet.”

“Hij weet wat hij in zijn marketing-gereedschapskist heeft.”

“Voordat we met Geert in zee gingen wist ik eigenlijk niet wat ik kon verwachten, maar Geert heeft zichzelf echt bewezen. Hij is enthousiast, energiek en flexibel en heeft een enorme kennis van zijn vak. Hij denkt op elk vlak mee. Zijn sterkste punt is voor mij dat hij me snel en enthousiast van alles leert. Ik heb zelf een hoog energieniveau, maar Geert krijgt het voor elkaar om me vier uur lang volledig te boeien en me in die tijd enorm veel bij te brengen. En ik hoef ook maar iets te bedenken wat ik wil gaan aanpakken en we gaan ermee aan de slag.”

Een tip van Hellen

Geert heeft superleuke ideeën en weet ook al hoe hij het wil gaan uitvoeren, soms voordat het idee bij mij is geland. 

“Mijn tip is: neem me vanaf de start mee in je gedachtegang.”

“Anders gezegd: loop even de route met me door voordat we gaan wandelen.
Dan heb ik dezelfde voorpret als jij bij elk nieuw project!”

Andere Reviews

BAM Works
Get Hooked
Babyconsulenten
Irrus.nl
Irrus.nl
 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Februari 2023

  Ma. Di. Wo. Do. Vrij. Zat. Zo.
  1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28

  February 3, 2023

  February 4, 2023

  February 6, 2023

  February 7, 2023

  February 9, 2023

  February 10, 2023

  February 11, 2023

  February 13, 2023

  February 14, 2023

  February 16, 2023

  February 17, 2023

  February 18, 2023

  February 20, 2023

  February 21, 2023

  February 23, 2023

  February 24, 2023

  February 25, 2023

  February 27, 2023

  February 28, 2023

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.