GS Autotaaltechniek

Vindkracht13 is bij GS Autotaaltechniek als een kind aan huis. Deze autospecialist beschikt over specifieke kennis om het comfort en de veiligheid van campers en lichte bedrijfswagens te verhogen. Bij GS Autotaaltechniek kun je altijd terecht voor onderhoud en reparaties, van bandeninspectie en rem- en koelvloeistofcontrole tot de complete vervanging van jouw huidige veersysteem. De taak van Vindkracht13? De marketingactiviteiten opschroeven zodat alles als een geoliede machine loopt!

Website ontwerp

Dat begint bij de basis: een goed vindbare website in de juiste stijl. Het logo van GS Autotaaltechniek was het vertrektpunt voor het design van de website. Een stoere look & feel, de juiste kleurtonen én pakkende teksten voor de juiste doelgroep. Bekijk de website hier.

Vacature 2 rechterhanden

GS Autotaaltechniek groeit, en snel ook. Dat is precies waarom zij een nieuwe technische sidekick nodig hebben in hun werkplaats in Sint-Oedenrode. Of dat nou één dag  per week is of alle vijf de dagen de dagen, dat maakt niet uit. Samen met Geery hebben we het functieprofiel voor de vacature gemaakt en een landingspagina ontwikkeld. Om het geheel af te maken hebben de experts van Vindkracht13 ook nog een video en socialpost ter promotie van de vacature gemaakt. Over vindkracht gesproken!

Review ansichtkaart

Reviews als bewijslast zijn belangrijker dan ooit. Daarom hebben wij op de website van GS Autotaaltechniek een sectie ‘tevreden klanten gemaakt’. Nadat Geery klanten geholpen heeft in de werkplaats vraagt hij of zij een ansichtkaart willen invullen. Deze laagdrempelige manier van feedback zorgt ervoor dat Geery de juiste input krijgt van klanten en tegelijkertijd kunnen wij deze content digitaliseren voor op de website. Twee vliegen in één klap dus.

 

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.