golfballenhengel.nl

Golfballenhengel.nl is een webshop die, zoals de naam het zegt, golfballenhengels verkoopt. Wij hebben dit merk vanaf de grond mogen opzetten. Golfballenhengel.nl is voortgekomen uit  klick-n-go golf, een bedrijf gespecialiseerd in vele golfsport- innovaties. De Golfballenhengel is verkrijgbaar in verschillende reikwijdtes en kan ook nog een bedrukt worden met een logo naar keuze. 

Opzetten van een merk

Vindkracht13 heeft golfballenhengel.nl vanaf de grond op mogen zetten. Eigenaar Ben kwam naar ons toe met een product genaamd de golfballenhengel en vroeg ons om hem te helpen dat product te verkopen. Wij van Vindkracht13 worden enthousiast van sport, humor en nieuwe kansen dus dit project hebben we zeker aangenomen. 

Wij hebben golfballenhengel.nl geholpen met het bedenken van hun naam en het uitwerken van hun logo. Waarbij we voornamelijk gekeken hebben naar de werking van het product en de doelgroep die het product zal willen afnemen. 

Verder hebben we gekeken naar het opzetten van een aansprekelijke beeldlijn die niet alleen opvalt maar ook humor uitspreekt. 

opzetten van de webshop

Naast het opzetten van het merk ‘Golfballenhengel.nl’ ondersteunt Vindkracht13 ook met het vormgeven van de webshop.  Hierbij wordt gekeken naar de beschikbare verkoop kanalen en hoe je de meeste conversie kunt behalen voor je website. Er is gekozen voor een one-page checkout om de drempel tot bestellen zo laag mogelijk te houden en hoe de webshop zo gebruiksvriendelijk mogelijk kan worden ingericht.

Verder helpen we Golfballenhengel.nl met kiezen van de juiste betalingsmethode, styling van de webshop en het maken van leuke content zodat de webshop aansprekelijk er uitziet. Wat ook weer sneller aanzet tot koop.

Social media

Vindkracht13 helpt Golfballenhengel.nl wekelijks met hun online en offline zichtbaarheid. Een groot onderdeel hiervan is social media. Bij het opzetten van het merk hebben we gekeken welke kanalen interessant zijn voor het merk. Hieruit bleek dan LinkedIn, Instagram en Facebook de 3 windrichtingen moesten vormen voor de online zichtbaarheid van Golfballenhengel.nl.

Samen met de klant kijken we naar de beste content strategieen voor de sociale kanalen. Hoe vaak post je online? Waar post je over? Hoe kun je jezelf onderscheiden?

Voor LinkedIn hebben we twee accounts aangemaakt: het bedrijfsaccount en een persoonlijkaccount van Ben Balkwijt. Ben Balkwijt is de promotor van het merk, via zijn account connecten we met mensen binnen de branche om op deze manier meer zichtbaar te worden binnen de community. Het account van Ben Balkwijt kan weer connecties uitnodigen om de bedrijfspagina te gaan volgen.

video content

Tijdens de samenwerking tussen Vindkracht13 en Golfballenhengel.nl hebben we gemerkt dat er vraagtekens ontstaan over de werking van het product. Voor de consument is het niet direct duidelijk hoe de golfballenhengel gebruikt wordt. Dus hebben we besloten dat het maken van een productvideo de juiste oplossing is. 

Als voorbereiding op de video hebben we de vissershoed en regenjas besteld en laten bedrukken. Deze zijn de kern van de het beeldmerk Golfballenhengel.nl. Vervolgens hebben we de materialen geregeld en de briefing gemaakt van het script om ervoor te zorgen dat de video zo compleet mogelijk wordt geschoten.  

hands on tijdens vakantie

Tijdens de vakantie periode was het niet mogelijk om tijdig te leveren in verband met bezetting. Wij hebben deze taak voor onze rekening genomen. Zo komen de golfballenhengels toch op tijd bij de klant en komt golfballenhengel.nl gewoon de lever afspraken na. 

Wij printen de labels, pakken het product in en zorgen dat deze bij een verzendpunt wordt afgeleverd. Niet omdat dit tot ons takenpakket hoort maar gewoon een stukje betrokkenheid vanuit Vindkracht13!

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • December 2022

  Ma. Di. Wo. Do. Vrij. Zat. Zo.
  1 2 3 4
  5 6 7 8 9 10 11
  12 13 14 15 16 17 18
  19 20 21 22 23 24 25
  26 27 28 29 30 31

  December 12, 2022

  December 15, 2022

  December 16, 2022

  December 19, 2022

  December 22, 2022

  December 23, 2022

  December 26, 2022

  December 29, 2022

  December 30, 2022

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.