ALLES WAT JE NODIG HEBT OM ONLINE GOED ZICHTBAAR TE ZIJN

Nu Slechts € 1.299,- 

laat vindkracht13 jullie vooruit blazen

DIT zit er ALLEMAAL in ons

BRANDINGPAKKET

13 credits

Online beter zichtbaar zijn, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Heb je geen tijd voor fotografie of sterker nog, geen idee wat er allemaal mogelijk is? Kies dan voor een online zichtbaarheidspakket van Vindkracht13! Jij selecteert waar je zichtbaar wilt zijn en wij maken voor jou de online uitingen. Elke uiting is stuk voor stuk branded met jouw logo. Denk aan fotorealistische uitingen waar jouw doelgroep U tegen zegt, kijk maar naar de voorbeelden op deze pagina. Daarbij kan het online zichtbaarheidspakket breed worden ingezet. Van online tot offline communicatie, wij renderen alle afbeeldingen in hoge resolutie, zelfs video op 4K renderen!*

 

jij bepaalt het zelf

Al deze uitingen ontvang je binnen twee weken na aanlevering. Bedrijfs- en vacaturevideo’s komen we filmen wanneer dit voor beide partijen het beste uitkomt. Laten we samen zorgen voor het beste resultaat.

Stel jouw brandingpakket zelf samen!

Credit voor 3 uitingen

Responsive social media uitingen

Belangrijk is dat uitingen er op alle apparaten goed uitzien. Mocht je nu geen tijd hebben voor fotografie of klaar zijn met de standaard stockfoto’s, dan heeft Vindkracht13 de oplossing. Wij ontwikkelen een aantal uitingen die volledig branded zijn: jouw logo mooi op een (virtuele) map of raam. Zo heb je een strakke en unieke uitstraling van jouw merk, eentje die bijdraag aan de merkzichtbaarheid

Credits voor al jouw kanalen

bannersets voor social media kanaal

Een LinkedIn pagina is niet af zonder sterke header. Met de bannerset verzeker jij jezelf en personeel van een passende profielfoto of header voor op LinkedIn. Vanzelfsprekend kunnen wij dit ook doen voor bedrijfspagina’s.

Credit voor 2 animaties

logo animaties

Er wordt steeds meer video gekeken. Een Logo animatie is letterlijk een video van jouw logo die je op verschillende manieren toe kan passen. Op beeldschermen in de kantoorruimtes tot aan de broadcastschermen in de showrooms, en natuurlijk daarbuiten. Een andere tip om een logo animatie in te zetten is voor social media: vraag mensen om het kanaal te volgen of zich aan te melden voor een nieuwsbrief.

Credit per 3 uitingen

Algemene afbeeldingen    in huisstijl

 Content voor op je website, sociale kanalen of andere uitingen. Wij maken diverse afbeeldingen met jouw logo erop in jouw huisstijl. Denk aan online billboards, poster, mokken of raamdecoratie. Alles in een afbeelding, en levensecht.

 

Credits

bedrijfsvideo

Wij komen op locatie een bedrijfsvideo opnemen. Jij bepaalt zelf waar de video overgaat en wij doen de rest! De bedrijfsvideo is zonder voice over en wij komen maximaal 1 dagdeel filmen.

 

Credits voor 7 inhakers

inhaakpakket

Inmiddels tellen we in Nederland ruim 700 inhakers. Stuk voor stuk mooie kansen om op in te spelen als merk en de aandacht van jouw doelgroep te trekken. Met het inhaakpakket selecteren wij passende inhakers, uniek voor het merk, en creëren hierbij passende content. Denk aan “De Dag van de Arbeid” of bijvoorbeeld “Koningsdag”. Voor iedere inhaker maken wij vijf verschillende uitingen.

Credits

uitleganimatie 

Heb je een complex of veel voorkomend proces? Leg dit dan vast in een uitleganimatie. Stap voor stap wordt alles uitgelegd op een gebruiksvriendelijke en efficiënte manier. Dit zorgt intern voor minder vragen en een betere begeleiding van klanten of nieuw personeel. De uitlegvideo’s zijn breed inzetbaar. Geen voice-over inbegrepen! Max 20 scenes (in totaal 150 seconden).

 

 

Credits

brochure video

Heeft je organisatie een mooie brochure in print of hebben jullie bijvoorbeeld een nieuwe e-paper gemaakt? Dan durven wij te wedden dat daar veel tijd en energie in is gestoken. Zonde om dit niet optimaal zichtbaar te maken, toch? Met een brochure-animatie licht je een tipje van de sluier zonder dat je de daadwerkelijke inhoud al prijsgeeft. De brochure animatie kan afgesloten worden met een Call To Action waarbij kijkers worden aangestuurd om de brochure te downloaden en/of hun gegevens in te voeren.

Credits

vacature video basis

Op zoek naar nieuwe werknemers? Maar geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen je met het vinden van nieuwe krachten en voorzien jou van:

 • Vacaturetekst
 • Vacaturepagina
 • Vacature Banners
 • Vacature social post

 

Credits

vacature video premium

 • Pakket Basis
 • Vacature video

   

  zichtbaar goed gevonden

  Wij verzorgen voor jullie zichtbaarheid in de breedste zin van het woord en borgen deze kennis binnen jullie organisatie.

  Dit doen wij samen met onze partners. Jullie hebben 1 aanspreekpunt voor de marketingstrategie en algemene voortgang. Wij waarborgen de voortgang voor een vast bedrag per maand.

  Vraag direct een demo aan en wij laten graag de mogelijkheden en toepassingen zien voor jullie organisatie!

  Zet de eerste stap om u te laten verwonderen!

   

  Scan bovenstaande QR-code om ons automatisch toe te voegen aan uw contacten!
  • Ontvang na betaling 13 credits die je zelf mag verdelen

  • Hidden
  • Toegestane bestandstypen: eps, pdf, jpg, ai, psd, png, Max. bestandsgrootte: 50 MB.
   Mocht u een EPS-bestand ter beschikking hebben, stuur dat dan per e-mail naar video-animatie@online-optimalisatie.nl (!)
  • Mocht u uw logo op een openbare online locatie beschikbaar hebben, deel dan het adres hier
  • American Express
   MasterCard
   Visa
   Maestro
   Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa, Maestro
    
  • 0,00 €

  Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
  Online Optimalisatie Chat
  Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.