staan jullie open voor krachtige
klant- en personeelsbinding?

Of blijven jullie bij traditionele zichtbaarheid?

De startmotor is dé perfecte Start van jouw werkrelaties

Als nieuwe medewerker of klant is niets belangrijker dan het hebben van een goede start. De eerste indruk en ervaring speelt een grote rol in het vormen van een mening en het behouden van deze mening in de toekomst.

De startmotor zorgt ervoor dat jouw werkrelaties de perfecte start hebben met jouw bedrijf. Dit kan bestaan uit een persoonlijke onboarding afgestemd op de rol van de nieuwe relatie. Maar ook interne werkprocessen worden hierin in meegenomen. Zoals het klaarleggen van de juiste bedrijfskleding of een zakelijk e-mailadres. Alles voor een flitsende start binnen het bedrijf.

Persoonlijk: content- personalisatie en meetbaar meer fans!

Als organisatie/merk is het belangrijk dat mensen zich persoonlijk betrokken voelen bij het product of dienst. Zowel binnen je organisatie als daarbuiten. Doe je dat niet, dan blijft het windstil en blijf je continue op zoek naar nieuwe mensen, klanten etc.

Hier komt Vindkracht13 om de hoek kijken: Een unieke samenwerking die helpt bij het vinden en binden. Van personeel en klanten. Samen gaan we op zoek naar promotors (ook wel fans genoemd) van jullie merk. We gebruiken hiervoor slimme online marketing en maken alle stappen meetbaar.

vERBETER DE onboarding VAN PERSONEEL!

Een nieuwe start bij een ander bedrijf, erg leuk maar ook een beetje spannend. Je hoort vaak dat nieuw personeel in het diepe wordt gegooid omdat de onboarding niet compleet is. Seniors op de werkvloer hebben op dat moment “even” geen tijd om de onboarding te doen dus je zoekt het zelf maar een beetje uit.

De Startmotor helpt niet alleen met de onboarding van nieuw personeel, het zorgt ook voor interne rust op de werkvloer. Voordat de nieuwe kracht begint is de onboarding al helemaal ingericht en hoeft de nieuwe medewerker alleen de stappen van het werkproces te volgen. De onboarding is zo duidelijk en breed mogelijk zodat aan het eind van de dag, de nieuwe kracht alle werkprocessen binnen de organisatie kent.

vERHOOG LOYALITEIt!

Een bedrijf waar alles goed geregeld is voorkomt een hoop werkstress onder het personeel. Dit betaald zich weer uit in een hoop tevredenheid op de werkvloer wat zich vervolgens weer projecteert op de klant. Tevreden personeel is loyaal personeel en tevreden klanten zijn loyale klanten.

Door ervoor te zorgen dat werkprocessen binnen een organisatie duidelijk zijn opgesteld en uitgelegd ontstaan er geen onduidelijkheden onder de personeelsleden of de klanten. Je weet waar je van op aan kan en dat verbetert de werksfeer, bij zowel nieuwe als bestaand werkrelaties.

MAAK VAN KLANTEN/ PERSONEEL PROMOTORS!

Vele bedrijven zien loyaliteit onder klanten en personeel als het einddoel. Wanneer de klant tevreden is dan heb je een goed lopend bedrijf.

Echter ziet Vindkracht13 hierin nog kansen. Namelijk het maken van promotors van alle betrokken bij de organisatie. Promotors zijn mensen die fan zijn van jouw bedrijf en zorgen voor gratis reclame. Zij vertellen vol trots over jouw bedrijf aan al hun familieleden en vrienden. De beste vorm van marketing, waarbij loyaliteit het beginpunt is.

Maak van jou personeel en klanten promotors met de startmotor van Vindkracht13.

Kies jouw ideale samenwerking

Vergroot jouw online marketingkennis samen met Vindkracht13: strategisch & praktisch.

KENNISmaking

Strippenkaart

eenmalig 13 uur exclusieve ondersteuning voor klantproject of medewerkers

KENNISPARTNER

Marketing Mentor

13 uur per maand structurele ondersteuning EN SPARRINGSPARTNER

Plan een kop koffie

Wil je eerst even kennismaken met Vindkracht13? Leer alles over de online optimalisatie van merken en de optimale manier van werken onder het genot van een kopje koffie.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Februari 2023

  Ma. Di. Wo. Do. Vrij. Zat. Zo.
  1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28

  February 3, 2023

  February 4, 2023

  February 6, 2023

  February 7, 2023

  February 9, 2023

  February 10, 2023

  February 11, 2023

  February 13, 2023

  February 14, 2023

  February 16, 2023

  February 17, 2023

  February 18, 2023

  February 20, 2023

  February 21, 2023

  February 23, 2023

  February 24, 2023

  February 25, 2023

  February 27, 2023

  February 28, 2023

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Hidden

Marketingkennis

ons kennisprogramma exclusief voor en door ervaren marketeers

Geen tijd om bij te blijven met de laatste trends en veranderingen? Met het MarketingKennis programma ben je in no time up-to-date. Verbreed je kennis met online marketingeducatie van Vindkracht13 en andere specialisten uit het vakgebied. Samen werken en samen leren tijdens 13 kennissessies van zo’n 13 kwartier over de meest uiteenlopende marketingonderwerpen. 

Kortom, next level praktisch online marketing leren met de frisse wind met Vindkracht13. Eigen (klant-)cases insturen is mogelijk!

13 uur per maand 
inzetbaar

Leer alles over contentpersonalisatie

Kennisborging & kennisdeling

Slimmere marketing-werkprocessen

SEO / SEA /
Track & Trace Skills 

DEELNEMERS AVONDOPLEIDING ONLINE MARKETING (BASIS)

wat zeggen ONZE GOEDE KENNISSEN:

Veel nieuwe inzichten

Ik heb tijdens de avondopleiding geleerd dat zichtbaarheid belangrijker is dan ik dacht. Ik heb gekeken hoe ik dit kan toepassen op mijn eigen merk. Hierin mijn huisstijl doorvertaald in mijn vorm van presenteren aan de klant waardoor het verhaal niet alleen begrijpelijker wordt maar ook het bedrijf beter blijft hangen. Ik heb dankzij de avondopleiding veel nieuwe inzichten en had nog wel verder willen gaan. Ik heb nog een hoop dingen af te wikkelen.

 

   EDWARD GROENENDAAL

   BIM LOKET

Een positief resultaat

Tijdens de cursus heb ik gezien hoe anderen hun marketing inzetten aan de hand van voorbeelden. Persoonlijk vond ik het jammer dat ik van te voren niet meer kennis had om bepaalde aspecten beter te kunnen begrijpen, hierdoor zijn sommige zaken aan mij voorbij gegaan. Ik heb verder heel veel geleerd en vooral ook over de essentie van het gebruik van Online Marketing. Daarnaast heb ik ook een positief resultaat gezien n.a.v. mijn Online Marketing acties, wat zeker ook meer motiveert om bezig te blijven op dit gebied.

 

   NICOLE KRUISSEN

   Marketeer bij LAB Arbeidsbemiddeling

Avondopleiding Mappen
Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.