Home / De Betrokken Ondernemer

Betrokken
Ondernemer

Betrokken ondernemer Geert van der Heijden zet zich in om jongeren te helpen met het ontwikkelen van hun ondernemende talenten.

GEERT VAN DER HEIJDEN:

Voor mij zijn scholen heel toegankelijk en heb ik de scholen waar ik zelf gestudeerd heb als eerste benaderd. Dat heb ik later verder uitgebouwd. Ik vind het leuk om jonge mensen te begeleiden en ze een kans te geven voor de toekomst. Het is mooi om jonge mensen zich te zien ontwikkelen binnen je organisatie. Want hier ontwikkelen ze vertrouwen in hun eigen kunnen, wat binnen school niet altijd vanzelfsprekend is.

Door te werken met jongeren ben je in staat je eigen organisatie te verjongen en de arbeidsvoorwaarden beter af te stemmen op hun verwachting, bv. een dartboard in plaats van een telefoon van de zaak.

 

Jonge mensen geven een frisse wind

Je merkt dat we door jonge mensen een frisse wind door je organisatie krijgt, en dat je op een leuke manier je eigen organisatie kunt doorontwikkelen. Bovendien kun je mensen op een laagdrempelige manier laten kennismaken met je bedrijf. En ze wellicht een werkplek bieden voor de toekomst.

Ik zou andere ondernemers willen meegeven dat het begeleiden van studenten best veel tijd kost, maar dat je het op de langere termijn veel oplevert. Als je al betrokken bent bij het onderwijs, kijk dan naar het proces en probeer te automatiseren waar mogelijk. Wij zijn nu bezig om de begeleiding van studenten te automatiseren in een e-learning. Die is straks ook beschikbaar voor andere organisaties.

 

betrokken ondernemer
Betrokken ondernemer

DE SERIE

Ondernemer, waarom werk jij nog niet samen met het onderwijs? Want dat brengt je meer dan je denkt! In de serie ‘De betrokken ondernemer’ vertellen 8 ondernemers waarom zij betrokken zijn bij het onderwijs én wat dit voor hen betekent. Ze zetten zich in om jongeren te helpen met het ontwikkelen van hun ondernemende talenten. Waarom doen ze dat en wat brengt het hen? Op de campagnepagina lees je meer over deze serie en vind je inspirerende verhalen van de betrokken ondernemers.

DE BETROKKEN ONDERNEMER

GEERT VAN DER HEIJDEN

Maak kennis

TOE AAN EEN FRISSE WIND?

Graag advies over welke online middelen, strategieën en technieken jouw bedrijf de wind weer in de zeilen blaast? Dan ben je bij Vindkracht13 aan het goede adres.

 • Hidden
 • Hidden
 • Hidden
 • Maart 2023

  Ma. Di. Wo. Do. Vrij. Zat. Zo.
  1 2 3 4 5
  6 7 8 9 10 11 12
  13 14 15 16 17 18 19
  20 21 22 23 24 25 26
  27 28 29 30 31

  March 21, 2023

  March 23, 2023

  March 24, 2023

  March 25, 2023

  March 27, 2023

  March 28, 2023

  March 30, 2023

  March 31, 2023

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.