BAM Works

BAM Works is een uitzendbureau gespecialiseerd in flexibele arbeidskrachten binnen de agrarische en logistieke sector. Hun uitzendkrachten, veelal met de Oost-Europese nationaliteit, worden gerekruteerd en geselecteerd in hun land van herkomst. Om deze dienst te kunnen verlenen heeft BAM Works meerdere vestigingen in het buitenland.

Social media beheer

Een unieke werkwijze waarbij de uitzendkracht centraal staat. Dát is BAM Works. Omdat de doelgroep van het bedrijf veelal op social media, waaronder Facebook en Instagram, te vinden is was het aan Vindkracht13 de taak om hier verschillende soorten content voor te maken.  Elke week kwam er een ‘vacature van de week’ online. Dit soort posts worden organisch verspreid en vervolgens ook geadverteerd. Niet alleen hebben wij de content onder handen genomen, ook de groei van de Facebookpagina hebben we flink opgeschroefd. Binnen twee jaar tijd zijn er meer dan 5800 volgers bijgekomen op de pagina. In oktober 2020 wat dat 3600. Een groei van wel ruim 60%!

Website optimalisaties

Naast de social media content voor het bedrijf was het ook tijd voor een nieuwe website. Niet voor niets is Vindkracht13 dé expert op het gebied van online vindbaarheid. Zo gezegd, zo gedaan. Dat begon bij het optimaliseren van de vindbaarheid, nieuwe content voor blogs en het verbeteren van de inhoud en gebruiksvriendelijkheid op de website. Tip: bewijslast doet het altijd goed. Dat is precies waarom wij ook verschillende testimonials van medewerkers hebben toegevoegd aan de website.

Onboarding nieuwe medewerkers

Bij BAM Works vinden ze het belangrijk dat nieuwe krachten in een warm bad terecht komen wanneer zij voor het eerst beginnen bij het bedrijf. Dat betekent de juiste onboarding. Aan ons de taak om een onboardingsdocument te maken voor álle medewerkers. In het document vinden medewerkers alle informatie die zij nodig hebben voor een vliegende start! Van ziekmelding tot salaris en maandelijkse uitbetaling.

Explainervideo’s

Om daar een schepje bovenop te doen hebben we ook nog ‘explainer videos’ gemaakt. Dit zijn video’s over veelgestelde vragen binnen BAM Works. Zo zorgen we ervoor dat onduidelijkheden binnen het BAM Works process worden weggehaald. Denk aan “BAM Works Housing” en “Hoe kun je je aanmelden voor een baan?”. Ben je benieuwd naar de video’s? Bekijk ze dan via onderstaande button.

Fotografie op locatie

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Samen met een fotograaf gaan we ook met enige regelmaat op pad om foto’s te schieten. Dit keer was het de beurt aan de medewerkers van BAM Works. Deze gebruiken we onder andere voor de ‘medewerkers van de maand’ en ter promotie van de vacatures. Naast de fotografie op locatie hebben we ook diverse foto’s gemaakt op kantoor van de medewerkers. Denk hierbij aan de profielfoto’s en foto’s die we tijdens de feestdagen kunnen gebruiken.

Sharepoint ontwerp

Het intranet van BAM Works verdiende een visuele update. Onze designer heeft de handen uit de creatieve mouwen gestoken en de huisstijl van BAM Works doorgetrokken in de Sharepoint omgeving van BAM Works. Een mooi resultaat, al zeggen we het zelf.

Emailmarketing

Eens per twee weken versturen we een e-mail naar een grote database aan potentiële BAM Workers. Deze e-mail wordt samengesteld op basis van urgente vacatures die we snel ingevuld willen hebben. Als de krachten nu nog niet binnenstromen, dan weten wij het ook niet meer!

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.