onze deelnemers

maak

kennis
met onze deelnemers

paul
(uitjesrooi)

LAB
nicole
(lab)

edward
(bim loket)
roy
(dak-XL)

Guusje (vindkracht13)

ERVARINGEN

Babyconsulenten nederland huilende baby
EDWARD GROENENDAAL

Ik heb tijdens de avondopleiding geleerd dat zichtbaarheid belangrijker is dan ik dacht. Ik heb gekeken hoe ik dit kan toepassen op mijn eigen merk. Hierin mijn huisstijl doorvertaald in mijn vorm van presenteren aan de klant waardoor het verhaal niet alleen begrijpelijker wordt maar ook het bedrijf beter blijft hangen. Ik heb dankzij de avondopleiding veel nieuwe inzichten en had nog wel verder willen gaan. Ik heb nog een hoop dingen af te wikkelen.

NICOLE KRUISSEN

Tijdens de avondopleiding heb ik gezien hoe anderen hun marketing inzetten aan de hand van voorbeelden. Persoonlijk vond ik het jammer dat ik van te voren niet meer kennis had om bepaalde aspecten beter te kunnen  begrijpen, hierdoor zijn sommige zaken aan mij voorbij gegaan. Ik heb verder heel veel geleerd en vooral ook over de essentie van het gebruik van Online Marketing. Daarnaast heb ik ook een positief resultaat gezien n.a.v. mijn Online Marketing acties, wat zeker ook meer motiveert om bezig te blijven op dit gebied.

}
8 avonden
19:30 – 21:30
Veghel
Hartje Centrum
Start
4 April
Slechts € 125,-
per avond

Jezelf ontwikkelen op het gebied van Online marketing?

Tijdens de Avondopleiding Online marketing in de Praktijk leer je hoe je online marketing effectief toepast. Tijdens de opleiding kan je direct aan de slag met de zichtbaarheid van jouw organisatie. Direct de opgedane kennis toepassen in de praktijk. Met meetbaar resultaat.

De opleiding wordt gegeven door het team van Vindkracht13, waaronder Geert van der Heijden en Iris van der Heijden. Ervaren Online marketeers met in totaal ruim 20+ jaar ervaring.

Na inschrijving (voor 24 maart) mag je jouw case en/of marketingvraagstukken aanleveren. Zo weet je zeker dat jouw vragen behandeld worden in het dynamische lesprogramma.

 

onderwerpen die aan bod komen

Beter gevonden worden
Social media
Marketing meetbaar maken
aan de slag met jouw merk
Slimme tips en trucs

 dit is de Planning

Les 1: 04 april

Kennismaken binnen de brede wereld van online marketing.

Les 2: 18 april

Merkbeleving, onderscheidend vermogen en doelgroepen.

Les 3: 02 mei

Marketing meetbaar maken.

Les 4: 16 mei

Online Adverteren vs. "Onbetaald" Gevonden worden.

Les 5: 30 mei

Aan de slag met je merk/Campagne Concept.

Les 6: 13 Juni

Ingestuurde vragen en Cases.

Les 7: 27 juni

Slimme marketingtools en platformen.

les 8: 11 juli

Presentatie van de gemaakte Cases, Tips & Tricks.

Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.