Home / Anne van der Pasch

Online marketeer

Over

Het beste kan ik   . Mijn favoriete drankje is    en als dat er niet is . ‘s Nachts mag je mij wakker maken voor . Het meest trots ben ik op . Mijn huisdier(en) is een    en ik noem ‘m   . Mensen zeggen vaak over mij dat ik  . Mijn favoriete film/serie is .  Iets wat ik altijd kwijt ben . En als laatste wat ik nooit meer zou vergeten is   .

Contact

+31 6 11 68 18 82
Sint-Oedenrode

Andere collega’s

Ben jij dit?
Wij zoeken nog mensen
Idrees Shareef
Backend Developer
Berend Heikoop
Junior marketeer
Demi Oosterbaan
Office & Fun manager
Geert van der Heijden
Online Marketeer
“DON’T DELIVER A PRODUCT DELIVER AN EXPERIENCE”
Luke de Wit
Online Marketeer
“DON’T DELIVER A PRODUCT DELIVER AN EXPERIENCE”
Iris van der Heijden
Online Marketeer
“DON’T DELIVER A PRODUCT DELIVER AN EXPERIENCE”
Mocht je een vraag hebben, stel 'm via whatsapp
Online Optimalisatie Chat
Hi! Stel gerust je vraag. Wij antwoorden zodra we in de gelegenheid zijn.